rara.avis 25.01.06, 22:14 wpisujcie sie proszeprzy okazji zdradzcie, jak zdrabniacie Synkow. Moj Aleksander to na razie Aluś, dla niektorych Alek, w przyszlosci Aleks, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmosik Re: mamy Aleksandrów:-) 25.01.06, 22:16 Hej Mój jest Alek albo Lolek Pozdrawiam mamę i Alka Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-k-a Re: mamy Aleksandrów:-) 25.01.06, 22:59 Witajcie, na naszego synka mówimy Olek przed urodzeniem postanawialiśmy że będziemy mówić Alek, ale jak go zobaczyliśmy to został Olkiem i bardzo to do niego pasuje Starszyzna w rodzinie (powyżej 70) mówi na niego Oleś - kiedyś tak się mówiło - a mnie się to baaardzo nie podoba ale jak to wytępić.....? pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: mamy Aleksandrów:-) 25.01.06, 23:03 Forum Niemowlę to rozwój i pielęgnacja niemowlęcia krok po kroku. Z wątkami o imionkach dzieci zapraszałabym raczej na to forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924 Pozdrawiam Zona Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: mamy Aleksandrów:-) 26.01.06, 00:26 nasz też jest Alexander, zdrabniamy Alex - bo Alex to wymarzone imie mojego meza dla syna - jest z USA - maz Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: mamy Aleksandrów:-) 26.01.06, 10:01 mój Aleksander jest na razie Alusiem i Alutkiem, potem bedzie Alkiem, a w szkole to juz jak będzie chciał Odpowiedz Link Zgłoś