izaw84 24.02.06, 09:32 czy wasze malenstwa podczas spania tez stekaja!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta34s Re: stekanie:) 24.02.06, 09:40 moja Ania stękała od urodzenia,ale wogóle się przy tym nie budziła.Tak że bardzo szybko dostała cały pokój dla siebie na własność,gdyż robiła to tak głośno,ze nie spaliśmy wogóle przy niej. Bardzo ciężko też przy tym oddychała.Pediatra poleciła nawilżanie noska i stwierdziła,ze to dość częste u takich maluchów i że z czasem to przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
palomkaa Re: stekanie:) 24.02.06, 10:38 moj synus tez steka, chyba kupa mi wtedy idzie alboco.. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: stekanie:) 24.02.06, 11:27 Moja stekała do konca 2 mies. Spała ładnie, ale ja sie budziłam co chwila w nocy, na te jej odgłosy... Potem przeszło. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
martika06 Re: stekanie:) 24.02.06, 14:29 A ja mam czasami wrażenie, że mam jakieś zwierzątko w lóżeczku a nie malutką dziewczynkę)) Wydaje z siebie niesamowite dźwięki. od stękania przez sapanie do gwizdów i pisków. I to jak spi, a czasami jak je. ale to związane jest np z problemem puszczenia bąka (a to uwielbia robić i chwala jej za to- nie mamy kolek), kiedy jest najedzona, czy zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
izaw84 Re: stekanie:) 24.02.06, 16:45 wlasnie moja te steki ma przez sen lub podczas jedzenia!i rowniz do tej pory nie miala kolek! jeszcze raz dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ika8 Re: stekanie:) 24.02.06, 16:47 No a moja corunia wlasnie nie steka. Wszedzie slysze ze niemowleta stekaja jak spia, a moja od urodzenia tak cichutko spi, ze czasem przygladam jej sie uwaznie czy jej sie brzuszek rusza jak oddycha Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: stekanie:) 24.02.06, 17:02 strasznie! do tego pierdzi, bulgocze, sapie, chrumka itp niestety sezon grzewczy wiec i nosek i gardlo wysuszone i pewnie stad te odglosy Odpowiedz Link Zgłoś