Dodaj do ulubionych

"furczący" nosek

19.03.06, 08:53
ostatnio mojemu synkowi furczy w nosku, odgłos jakby miał katar, ale nic w
nosku nie masad czy to oznacza że sie przeziębił? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • olkaaaa Re: "furczący" nosek 19.03.06, 09:02
      pewnie masz sucho w domu trzeba nawilżać
      • didi.00 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 09:42
        Albo mały ma to na tle alergicznym, jeśli takową posiada.
        • mamuskap Re: "furczący" nosek 19.03.06, 10:47
          A ile bobas ma miesięcy? Naszemu 14 miesiecznemu też furczy w nosku, ale tylko
          podczas spania. Pediatra powidziała nam, że moze to być spowodowane rośnieciem
          trzeciego migdałak
          pozdrawiam
          • aneta111 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 11:44
            u mojej 14 miesiecznej córci tez furczy w nosku. jest zdrowa a co jakis czas
            własnie słychac furczenie w nosku,własnie jak spi. wydaje mi sie ze to własnie
            jest spowodowane wyszuszaniem sie sluzówki w nosku. dzisiaj kupie małej cos do
            noska by nawilzało i zobaczymy(np,sterimar czy coś takiego)i jutro sie odezwie
            czy pomogło. dzisiaj w nocy tak furczało jakby porządnie chrapała...
            • buzka5 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 13:20
              Mojemu 11 m-cznemu synkowi też tak "furczy" podczas zasypiania.Dodam że mały
              jest alergikiem.
    • mynia0 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 13:35
      moja córka furczała tylko przy przeziębieniu, nawet tydzień przed wykluciem się
      kataru.
      • aneta111 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 14:30
        > moja córka furczała tylko przy przeziębieniu, nawet tydzień przed wykluciem się
        kataru.

to u mojej Niusi wykluwa sie już od 2 miesięcy. bo od tego czasu zaczęło się
        furczenie a jest zdrowa.

Może poprostu jest za suche powietrze w pokoju.
        • ewledea Re: "furczący" nosek 19.03.06, 15:37
          mojej Anielce tez furczy,i to wlasciwie od urodzenia,czasem ma przy tym gilki w nosie a czasem nie.ma skaze wiec to pewnie na tle alergicznym. chora przy tym nigdy nie byla.
        • mynia0 :))) 19.03.06, 20:26
          j/w.

a z suchego powietrza u mojej córki była chrypka. narobiłam rabanu, że
          zapalenie krtani - a tu się okazało, że nawilżacz w zupełności wystarczył.
    • mmelba Re: "furczący" nosek 19.03.06, 16:55
      jesli karmisz piersią, to ma w nosku odrobinę pokarmu, który przybrał postać
      stałą i teraz furczy
      znamy to znamy
      • magalik Re: "furczący" nosek 19.03.06, 17:15
        ja tak mialam przez miesiac - od 3 do 4 miesiaca. tez myslalam ze przeziebienie
        i maltretowalam pediatre. nawilzalam, podnosilam nozki lozeczka i tysiace
        sposobow na katar ktorego nie bylo widac i nie mozna bylo wyciagnac.

przeszlo samo nie wiadomo od czego

nie mowie ze tak bedzie u Ciebie, obserwuj, ale mam nadzieje ze "to niewiadomo
        co" rowniez przejdzie samo
        • majan2 Re: "furczący" nosek 20.03.06, 09:59
          Warto na noc wkroplic torche soli morskiej w spraju- do dostania w aptece. Nam
          bardzo to pomoglo.
    • izaga81 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 17:21
      Dzięki za wszystkie odpowiedzi, maluch ma prawie 5 miesięcy, nie ma alergii,
      stosujemy nawilżacz powietrza, mam w takim razie nadzieję że mu przejdziesmile
      • aneta111 Re: "furczący" nosek 21.03.06, 09:40
        cześć. i co samo przeszło bo u mojej tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka