izaga81 19.03.06, 08:53 ostatnio mojemu synkowi furczy w nosku, odgłos jakby miał katar, ale nic w nosku nie ma czy to oznacza że sie przeziębił? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olkaaaa Re: "furczący" nosek 19.03.06, 09:02 pewnie masz sucho w domu trzeba nawilżać Odpowiedz Link Zgłoś
didi.00 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 09:42 Albo mały ma to na tle alergicznym, jeśli takową posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskap Re: "furczący" nosek 19.03.06, 10:47 A ile bobas ma miesięcy? Naszemu 14 miesiecznemu też furczy w nosku, ale tylko podczas spania. Pediatra powidziała nam, że moze to być spowodowane rośnieciem trzeciego migdałak pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta111 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 11:44 u mojej 14 miesiecznej córci tez furczy w nosku. jest zdrowa a co jakis czas własnie słychac furczenie w nosku,własnie jak spi. wydaje mi sie ze to własnie jest spowodowane wyszuszaniem sie sluzówki w nosku. dzisiaj kupie małej cos do noska by nawilzało i zobaczymy(np,sterimar czy coś takiego)i jutro sie odezwie czy pomogło. dzisiaj w nocy tak furczało jakby porządnie chrapała... Odpowiedz Link Zgłoś
buzka5 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 13:20 Mojemu 11 m-cznemu synkowi też tak "furczy" podczas zasypiania.Dodam że mały jest alergikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 13:35 moja córka furczała tylko przy przeziębieniu, nawet tydzień przed wykluciem się kataru. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta111 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 14:30 > moja córka furczała tylko przy przeziębieniu, nawet tydzień przed wykluciem się kataru. to u mojej Niusi wykluwa sie już od 2 miesięcy. bo od tego czasu zaczęło się furczenie a jest zdrowa. Może poprostu jest za suche powietrze w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
ewledea Re: "furczący" nosek 19.03.06, 15:37 mojej Anielce tez furczy,i to wlasciwie od urodzenia,czasem ma przy tym gilki w nosie a czasem nie.ma skaze wiec to pewnie na tle alergicznym. chora przy tym nigdy nie byla. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 :))) 19.03.06, 20:26 j/w. a z suchego powietrza u mojej córki była chrypka. narobiłam rabanu, że zapalenie krtani - a tu się okazało, że nawilżacz w zupełności wystarczył. Odpowiedz Link Zgłoś
mmelba Re: "furczący" nosek 19.03.06, 16:55 jesli karmisz piersią, to ma w nosku odrobinę pokarmu, który przybrał postać stałą i teraz furczy znamy to znamy Odpowiedz Link Zgłoś
magalik Re: "furczący" nosek 19.03.06, 17:15 ja tak mialam przez miesiac - od 3 do 4 miesiaca. tez myslalam ze przeziebienie i maltretowalam pediatre. nawilzalam, podnosilam nozki lozeczka i tysiace sposobow na katar ktorego nie bylo widac i nie mozna bylo wyciagnac. przeszlo samo nie wiadomo od czego nie mowie ze tak bedzie u Ciebie, obserwuj, ale mam nadzieje ze "to niewiadomo co" rowniez przejdzie samo Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: "furczący" nosek 20.03.06, 09:59 Warto na noc wkroplic torche soli morskiej w spraju- do dostania w aptece. Nam bardzo to pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś
izaga81 Re: "furczący" nosek 19.03.06, 17:21 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, maluch ma prawie 5 miesięcy, nie ma alergii, stosujemy nawilżacz powietrza, mam w takim razie nadzieję że mu przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aneta111 Re: "furczący" nosek 21.03.06, 09:40 cześć. i co samo przeszło bo u mojej tak. Odpowiedz Link Zgłoś