anna238 28.04.06, 15:40 moj maluszek do tej pory jadl tylko sloiczki ale chce sama tez mu przygotowac posilki moze macie jakies przepisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delfina7 Re: podzielcie sie przepisami 28.04.06, 16:01 Witam. Na forum "jedzenie" znajdziesz dziewczyne , tóra przesyła książke kucharską. Jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: podzielcie sie przepisami 28.04.06, 16:02 Nalać do garnczka wody, wsypać garść mrożonki Hortexu pt "zupa kalafiorowa", rozdrobnić albo nie, dodać mięso jesli trzeba, dodać łyżeczkę jogurtu naturalnego jesli można. Podawać. Buraka obrać, pokroić, podgotować, zmiksować (albo i nie), dodać garść mrożonki typu włoszczyzna krojona, dodać ziemniaki albo nie, pogotowac odpowiedni czas, dodac mięso albo żółtko, albo jogurt, jesli nie dodałaś ziemniaków to sypnąć kleikiem ryżowym. I tak dalej. Jest forum Jedzenie z takimi sprawami, klikasz na napis 'edziecko' na belce z datą, a jak zobaczysz listę forów to zjezdzasz gdzies w doł i szukasz f. Jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.n.e.s1 Re: podzielcie sie przepisami 28.04.06, 23:23 ja brałam słoiczek, który Wojtek tolerował, na własny rozum brałam ilość i gotowałam na przykład warzywa z szynką gerberowskie. Działało Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: podzielcie sie przepisami 28.04.06, 23:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=579&w=16626714&v=2&s=0p. Odpowiedz Link Zgłoś