Dodaj do ulubionych

do posiadaczek Quinny speedy sx

29.05.06, 15:09
hej. czy ten wozek posiada ochraniacz na nozki?? ja kupilam caly komplet, na
razie korzystam z gondolki, ale zauwazylam, ze nie ma ochraniacza, tylko cos
ala poszewka na kocyk. czy ochraniacz dokupuje sie osobno czy go po prostu
nie ma?? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • patipomoz Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 29.05.06, 19:56
      my kupiliśmy śpiworek Quinny, w tym samym kolorze co wózek, ale to raczej do
      spacerówki. ale chyba o to pytasz, bo przecież teraz do gondoli ci nepotrzebny.
    • krawro Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 07:46
      Witaj, my kupilismy na zime do spacerówki śpiwrek uniwersalny. Moim zdaniem
      szkoda kasy na orginalny z Quinny szczególnie , że tych uniwersalnych jest
      bardzo duży wybór. Pozdrawiam
      Ada
      • malgolkab Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 08:22
        dzieki dziewczynysmile maly przesiadzie sie na spacerowke pewnie ok. sierpnia,
        wiec na zime tez zakupie spiworek
        • kubusial Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 10:51
          A czy spotkałyście się może z mataracykiem do spacerówki do tego wózka? Wiem,
          że niektóre inne firmy oferują coś pomiędzy materacykiem a poduszką (z
          oparciem) do spacerówek. Przydałoby mi się coś takiego, bo mój maluszek (3,5 m-
          ca) "ginie" w tym ogromnym siedzisku spacerówki. Pozdrawiam
          • patipomoz do kubusial 30.05.06, 11:40
            a jak ci się sprawuje spacerówka dla takiego maluszka???? mój synek ma 4.5
            miesiąca i cały czas wożę go w gondoli, ale jest bardzo duży i ledwie się w
            niej mieści! spacerówka rozkłada się zupełnie płasko? jeszcze nie sprawdziłam,
            pamiętam ze sklepu, że się rozkłada dość mocno.
            • kubusial Re: do kubusial 30.05.06, 23:39
              całkiem nieźle, choć mam wrażenie że mój synek nie czuje się w niej dość
              stabilnie, dlatego pytałam o jakiś materacyk. Mój synek jest dość duży, i żal
              mi było go w tej gondoli, ona jest zdecydowanie za mała! Spacerówka rozkłada
              się prawie do poziomu i ma twardą podstawę. Pediatra stwierdziła że mogę Kubę
              wozić w spacerówce, byle było dość płasko, twardo. I tak jest.
          • wielorybka Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 12:15
            na psacerówce jest napisane, że nie wolno uzywac dla dzieci poniżej 6 miesiaca
            • patipomoz Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 12:20
              no tak, ale to jest czysta teoria...
              • wielorybka Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 12:26
                obawiam się, że nie umiem tego skomentować

patipomoz, spacerówka nie rozkłada się na płasko całkiem
                • patipomoz Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 12:38
                  chodzi mi o to, że teoretycznie zakładają, że 6-miesięczne dziecko, będzie po
                  pierwsze odpowiednio duże do spacerówki, po drugie, że będzie siedziało, bo
                  spacerówki są dla dzieci siedzących. tylko, że nie wszystkie dzieci siedzą jak
                  mają 6 miesięcy. a mój 4.5 miesięczny synek ma ponad 70 cm i waży prawie 9kg,
                  co odpowiada dziecku 8-9 miesięcznemu. na gondolę jest za duży!
                  • wielorybka Re: do posiadaczek Quinny speedy sx 30.05.06, 12:49
                    no fakt gondola mała w quinnym; u nas jednak wystarczyła do 7 miesięcy; bardziej
                    myślę jednak o tej granicy jako umiejetności siedzenia z podparciem niz rozmiarze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka