kalina01 16.06.06, 11:34 Jak postapic-uzyc tylko wody /nie uzywac chusteczek w domu/ i kazdorazowo kremu na okolice pieluszkowa? Czy tylko zmienic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielorybka Re: Przewijanie po siusiu 16.06.06, 11:35 przemyc trzeba, choćby wacikiem z wodą, a krem przy każdej zmianie pieluszki Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Przewijanie po siusiu 16.06.06, 11:37 Do niedawna przemywałam i smarowałam za każdym razem. Teraz zdarza mi się tylko zmienić pieluszkę, zwłaszcza jak mała jest senna. Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: Przewijanie po siusiu 16.06.06, 11:40 mooh napisała: > Do niedawna przemywałam i smarowałam za każdym razem. Teraz zdarza mi się tylko > > zmienić pieluszkę, zwłaszcza jak mała jest senna. mooh ty masz juz całkiem dorosłe dziecko a myslę, że kalina zaczyna dopiero kariere wiec niech narazie zmienia wraz z przemywaniem Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Przewijanie po siusiu 16.06.06, 12:03 wielorybka napisała: > mooh ty masz juz całkiem dorosłe dziecko a myslę, że kalina zaczyna dopiero > kariere wiec niech narazie zmienia wraz z przemywaniem Bezwzględnie!!!! Im młodszy brzdąc, tym większy rygor higieniczny. Ja moją do tej pory po każdej kupie pakuję pod kran. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Przewijanie po siusiu 16.06.06, 13:47 a ja nie, tylko chusteczki i osuszenie, krem tez nie zawsze a mycie woda w zasadzie tylko podczas kapieli raz dziennie. Inaczej ciagle siedzielibysmy pod kranem ps. po co zdublowany watek? Odpowiedz Link Zgłoś
brunette23 Re: Przewijanie po siusiu 16.06.06, 15:07 zawsze chusteczki... nigdy krem... mąka ziemniaczana jak coś się zaczyna dziać... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś