maarta23 04.07.06, 17:07 Czy to normalne ze moja 6 tygodniowa córka robi sobie róznej długosci drzemki? np.tak jak dzisiaj cały ranek do godziny 15 nie spi a potem zasypia na pare godz.?czy jest to powód do niepokoju? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_em25 Re: nieregularne drzemki !!! 04.07.06, 18:32 Moja ma 6 miesiecy i dopiero zaczela regulowac sobie drzemki. A takie malenstwo jak twoje ma prawo spac kiedy chce. Co innego ma do roboty takie malenstwo - tylko spac, jesc i rosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: nieregularne drzemki !!! 04.07.06, 18:44 moja córeczka ma prawie 5 miesięcy i też ma nieregularne drzemki, więc to chyba zupełnie normalne prawdę mówiąc nigdy nie przyszłoby mi do głowy się nad tym zastanawiać Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: nieregularne drzemki !!! 04.07.06, 21:58 moja też 6-tygodniowa młoda różnie sobie organizuje dni dziś cały dzień prawie kimała, wczoraj nerwowe drzemki po pół godzinki... co dzień inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
reniuta67 Re: nieregularne drzemki !!! 05.07.06, 09:13 moja ma 10 m-cy i ani jednego , nie!!! ani dwoch dni nie przespala podobnie .Raz nawet w nocy przespala mi 6 godzin,i ja myslalam ze jej tak zostanie ale zapomnij to byla tylko taka podpucha zjej srtony .Ztymi kurdupelkami nigdy nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś