grubaska20 10.07.06, 14:38 mam jedną parę takich fajnych rajstopek, z gumkami antypoślizgowymi na kolankach. mam je z niemiec i niestety są juz małe może ktoś widział takie rajstopiszcza w jakimś sklepie w polsce? będe wdzięczna za wszelkie namiary! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannar7 Re: rajstopki do raczkowania, help 10.07.06, 14:40 Z całym szacunkiem, ale w taką pogodę rajstopki ubierasz? Ugotujesz to dziecko we własnym sosie .Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
grubaska20 Re: rajstopki do raczkowania, help 10.07.06, 14:42 w domu mamy klimatyzację, a podłoga jest zimna Odpowiedz Link Zgłoś
kama1978k Re: rajstopki do raczkowania, help 10.07.06, 14:45 Ja kupiłam kiedyś rajstopki z ABS-ami ale tylko na stópkach ( tak jak skarpetki ) i na pupie. Niestety nie widziałam takich z gumkami na kolankach. Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: rajstopki do raczkowania, help 10.07.06, 14:55 ja tez mam ale bez przesady, rajstopy w lato....o matko i corko.... Odpowiedz Link Zgłoś
mammaiza Re: rajstopki do raczkowania, help 10.07.06, 15:27 Dziewczyna sie pyta o sklepy, a wy jej wykład jak ma dziecko ubierać... bezsens... Apropo rajstopek, to przykro mi, ale tez nie widziałam takich. Odpowiedz Link Zgłoś