aleksik2 26.07.06, 11:25 Witam mam pytanie czy ktoras y mam wzbiera sie na ten casting w czwartek,i co sie robi na takich castingach i czz wogole duzo dzieci przyjezdza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwa5 Re: Casting 26.07.06, 12:35 naliczyłam już 3 kastingi w czwartek, o który Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
uwa5 Re: Casting 26.07.06, 18:25 ja bym się wybrała, ale jeszcze nie byłam na niczym takim i nie wiem czy się opłaca jechać na to Odpowiedz Link Zgłoś
oladidi Re: Casting 26.07.06, 19:24 JA byłam z moją córką tam, było bardzo dużo ludzi jeszcze w tych samych godzinach był casting na mame do tej samej reklamy na którą wtedy był casting więc wielki bałagan. a dziecko musiało jesc w\tedy z łyżeczki zeby zobaczyli jest to wszystko nagrywane i robia pare fotek. No i niestety te światła ostre troche moja się przestraszyła. ja juz spasowałam narazie bo to jednak meczace ale jak Cie korci to pojedz i zobaczysz czy Ci odpowiada, każdy ma inne zdanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lucado Re: Casting 26.07.06, 20:56 ja nic nie znalazłam na ten temat. podaj szczegóły lub link Odpowiedz Link Zgłoś