mlodziutka11 26.07.06, 14:39 Mam pytanko, a mianowicie co robicie amciu w takie upały dla siebie i/lub drógich połówek, bo my jedziemy na kanapkach i zaczyna mnie to denerwować, A o kotletch nawet nie chcę myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia_ki2 Re: Co jecie??? 27.07.06, 11:27 witaj!!! Polecam własnoręcznie zrobiona sałatkę grecką z sosem vinegret plus pieczywko czosnkowe-patrz bułeczki z piekarnika. Szybko,łatwo i smacznie. mój mąż przepada za takim jedzonkiem.pycha! Lekko i do syta! Polecam i pozdrawiam. Gosia z Tosiunią 6 m-cy Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Co jecie??? 27.07.06, 12:00 Duzo drobiu, glownie piersi kurczaka/indyka z rusztu/piekarnika z duza iloscia salat i salatek roznej masci, czasem z pieczywkiem, czasem z ryzem ale zawsze z apetytem Odpowiedz Link Zgłoś
gosika78 Re: Co jecie??? 27.07.06, 12:04 Warzywka na parze, pierś indyka w przeróżnych formach. Ostatnio hitem jest lecho - dużo warzywek, lekkostrawne, pycha No i garnek na 3 dni starcza Odpowiedz Link Zgłoś