mamachlopakow 28.07.06, 11:56 Czy można prać niemowlęce ubranka w proszku Persil Sensitive? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: proszek Persil 28.07.06, 12:02 teoretycznie można, nie jest to jednak proszek przeznaczony specjalnie dla niemowląt - wypierz i przekonaj sie, jaka bedzie reakcja dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
kate1002 Re: proszek Persil 28.07.06, 12:33 jak moja coreczka skonczyla 3 miesiace,to od tamtej pory piore jej rzeczy z naszymi w wizirze lub persilu zalezy jaki kupie.Niestety proszki przeznaczone dla ubranek niemowlecych nie dopireja i wogole nie ma to jak wyplukane w plynie do plukania.Musisz najpierw sprawdzic czy nie spowoduja uczulenia.Z tymi proszkami dla dzieci to jest tak jak z mlekiem krowim ze nie mozna i juz.Producenci artkulow dla mniemowlat tez chca zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
misia_ki2 Re: proszek Persil 28.07.06, 12:44 Proszek jest super, ale polecam Ci również płyn do prania Persil Sensitiv Ubrania po pranuiu pachną rewelacyjnie i długo! POEZJA! Ja jestem bardzo zadowolona! Maja córcia zadowolona również! żadnej alergii- poprostu super! Gosia i Tosia www.tosiunia.smyki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: proszek Persil 28.07.06, 12:59 Mam zamiar kupić ten proszek bo prałam w loveli-nic nie dopiera, jakbym prała w samej wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: proszek Persil 28.07.06, 13:16 ja wlasnie niedawno zastapilam lovele persilem sensitive i moje dziecko nareszcie chodzi w dopranych ubrankach Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: proszek Persil 28.07.06, 14:22 zanim Antek się urodził miał wyprane w tym proszku wszystkie ubranka-i zero jakiegokolwiek uczulenia pierzemy w nim cały czas+ płyn do płukania Silana (zwykły niebieski,żaden sensitive ) Odpowiedz Link Zgłoś