yenepher 04.08.06, 08:41 bralyscie? faktycznie tyje sie po nim? jakie jeszcze inne "przeciw" macie przeciw.....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olushia Re: depo provera 04.08.06, 09:06 wzięłam teraz 2 dawkę i na razie nic negatywnego nie zauważyłam( może tylko lekkie plamienie od czasu do czasu, ale gin mówi ,że to nic niepokojącego).Co do tycia to glowy nie dam, bo zostało mi troche kilosów po ciąży i wole nie patrzeć na wage, ale nie zauważyłam, abym bardziej przytyła. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z leku, niedrogi i wygodny w użyciu . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: depo provera 04.08.06, 09:18 Przytyłam po jednej dawce ok 7 kilogramów. Nie mogłam zapanowac nad tyciem, pierwszy raz w życiu. Pół roku borykałam się z krwawieniami trwającymi nieprzerwanie ponad pięć miesięcy, w końcu, żeby wrócić do nowrmy i uregulować cykl, musiałam wziąć jednofazową zwykła tabletkę przez 2 miesiące. Tak zraziłam się po tym zastrzyku do antykoncepcji hormonalnej, że na razie omijam ją z daleka. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoncia Re: depo provera 04.08.06, 09:48 ja miałam już w domu receptę i skierowanie na zastrzyk ale poszperałam w internecie i zwątpiłam!!! polecam do poczytania: www.federa.org.pl/?page=article&catid=763&lang=1 kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,57322,2544860.html ja zrezygnowałam po przeczytaniu artykułów. zresztą nigdy nie byłam przekonana do sztucznej antykoncepcji hormonalnej. pozdrwiam inżycze rozsadnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś