sikorka.1 26.09.06, 16:20 bardzo prosze o pomoc.Robię ten suwaczek wg instrukcji i jakoś nie wychodzi. Może mi ktoś wytłumaczyć co i jak, bo gdzieś robię błąd. Wielkie dzięki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sikorka.1 Re: suwaczek 27.09.06, 15:48 taki, który pokazuje wiek dziecka...)niektórzy mają, ja próbuję i na końcu przy wklejaniu (kopiowaniu) coś mi źle idzie...pomocy. Joasia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: suwaczek 27.09.06, 19:17 tu podam ci strone na ktorej mozesz zrobic suwaczek lilypie.com/ wejdz w te opcje: Baby & Kids Birthday o ile dobrze pamietam i tam stworzysz suwaczek potem kopiujesz to co jest pod suwaczkiem w pierwszym bialym prostokacie i wklejasz w sygnaturke ktora masz klikajac na "moje forum".Testujesz suwaczki na forum testowym.Ewentualne pytania -pisz na moja skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: suwaczek 29.09.06, 18:05 Ufffff, chyba wyszło...choć dziwnie liczy dni. Według mnie o jeden dzień za mało, ale pewnie nie wgl naszego czasu ??? Bardzo Ci dziękuję od razu mi lepiej) Joasia src="<a href="b1.lilypie.com/DXIop2.png"" target="_blank">b1.lilypie.com/DXIop2.png"</a> alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: suwaczek 29.09.06, 18:07 aha, i skąd u mnie jakieś napisy a u Ciebie ich nie ma??? Ratunku! A myślałam, że już mam. src="<a href="b1.lilypie.com/DXIop2.png"" target="_blank">b1.lilypie.com/DXIop2.png"</a> alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: suwaczek 29.09.06, 19:13 jest dobrze klikajac na Twoj suwaczek wyswietla sie JAgodka-a to za ja mam tylko imie to wyzsza szkola jazdy robilam go tyle razy ze szlag mnie juz trafial i pomogla mi jedna z mam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: suwaczek 29.09.06, 19:16 <a href=http://"b1.lilypie.com/DXIop2.png">Jagódka</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: suwaczek 29.09.06, 19:18 udalo mi sie ha!Poczekaj powiem ci co masz zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak nie róbcie mi tu bałaganu :) 29.09.06, 19:33 testy proszę wykonywać na Forum testowym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: suwaczek 29.09.06, 19:20 <a href="HTTP://b1.lilypie.com/DXIop2.png">Jagódka</a> Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaap-s Re: suwaczek 29.09.06, 19:22 to co ci podalam w przedostatnim poscie musisz skopiowac do siebie do sygnaturki tylko zamien to HTTP na http i na samym koncu wstaw spacje i powinno wyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka.1 Re: suwaczek 30.09.06, 18:16 odpisałam Ci na skrzynkę dzięki src="<a href="b1.lilypie.com/DXIop2.png"" target="_blank">b1.lilypie.com/DXIop2.png"</a> alt="Lilypie 1st Birthday Ticker" border="0" width="400" height="80" /></a>Jagódka Odpowiedz Link Zgłoś