maxima13 06.11.06, 07:55 Moja 3 miesięczna córka ma katar. Czy w takich wypadkach leciałyście do lekarza, czy same cos kupowałyscie w aptece? Mała nie ma kaszlu ani gorączki. A jakie działanie przynosi sól fizjologiczna? Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik17 Re: poradźcie, proszę! 06.11.06, 08:39 witam. ja stosuje sterimar i sciagam frida. na noc zakrapiam nasivinem. ale max 5dni bo wysusza sluzówke. dodatkowo smaruje mascia majerankowa pod noskiem. jesli dochodzi kaszel to juz konsultuje to z pediatra... sam katarek staram sie sama wyleczyc... dodam ze czasami trwa to dlugo... dwa tygodnie. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolantusia1 Re: poradźcie, proszę! 06.11.06, 09:30 ja chodze do lek zeby osluchac malego i oprocz tego co piszecie podaje malemu 2x4krople cebionu. Rzeczywiscie trwa to czasem i ok 2 tyg ale przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
alza73 Re: poradźcie, proszę! 06.11.06, 10:07 Ja stosuję wodę morską i gruszkę oraz maść majerankową. Za radą lekarza profilaktycznie tantum verde do gardła żeby infekcja się nie rozwinęła. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka alza 06.11.06, 10:11 a ile razy dziennie psikasz dziecku tantum?? Bo też cyba psiknę ale nie wiem, raz wystarczy?? Odpowiedz Link Zgłoś