Dodaj do ulubionych

fotelik do cinquecento

IP: *.* 18.07.01, 11:18
Mam problem. Wydaje mi się, że fotelik, który mamy (Chicco) jest ZA DUŻY do naszego małego samochodu. Próbowaliśmy go mocować i z przodu i z tyłu, za każdym razem nasza córeczka siedzi w jakiejś okropnej pozycji, prawie pionowo, a jak zaśnie, to główka jej leci do przodu. Wydaje mi się, że to niezdrowe, więc przed wyjazdem na wakacje chciałabym jej sprawić jakiś fotelik pasujący rozmiarami do jej (5 mies, drobna) i samochodu (cinquecento) gabarytów. Czy możecie coś poradzić?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: fotelik do cinquecento IP: *.* 18.07.01, 12:01
      Ja miałam cudny fotelik Bebe Confort 0-13 kg model Tinos - polecam wszystkim bo dziecko naprawdę w nim LEŻY. Gdy wsadzałam małą do innych foteli to kończyło się właśnie pozycją pionową i kiwaniem sie główki. Ale moze wstrzymaj się i poczekaj na zakup fotela juz do 18 kg.
      • Gość: guest Re: fotelik do cinquecento IP: *.* 18.07.01, 12:02
        Zapomniałam tylko dodać że z powodu swojej wygodnej pozycji fotelik ten jest trochę długi więc nie wiem czy zmieści się do twojego autka.
    • Gość: guest Re: fotelik do cinquecento IP: *.* 18.07.01, 12:12
      Wiem,że PLAY oferuje foteliki do małych samochodów.Ja mam PLAY"a od 0-25 kg.Jestem z niego bardzo zadowolona!POZDRAWIAM
    • Gość: guest Re: fotelik do cinquecento IP: *.* 03.08.01, 13:39
      Znalazłaś?
    • Gość: guest Re: fotelik do cinquecento IP: *.* 05.08.01, 10:46
      Hej, dziękuję Wam za odpowiedź. Jakoś udało nam się zamocować ten, co mamy, na przednim siedzeniu - z wieeelką biedą ze względu na dość krótkie pasy. Ale skoro się udało (i mała wreszcie naprawdę leży), to z kupowaniem nowego się wstrzymamy.
      • Gość: guest Re: fotelik do cinquecento IP: *.* 09.08.01, 13:19
        My też mamy cienkoszka i fotelik chicco - i zmieścił się z tyłu. Dla takiego maluszka jak nie Tobie to innym mamom polecam baby confort "elios"-mój mały w nim rzeczywiście lezał.ebe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka