IP: *.* 24.12.01, 23:28
Nie wiem czy slusznie ale coraz bardziej martwie sie tym, ze kiedy karmie mojego synka to potwornie poci mu sie glowka. W sumie to chyba nic dziwnego skoro moje ramie jest cieple i Kuba tez, a w dodatku czasem gwaltowie sie rusza podczas jedzenia, ale moze jednak nie jest to takie normalne... To chyba nie moze byc krzywica skoro dostaje codziennie wit D no i poza karmieniem sie nie poci. Czy mialyscie podobne objawy?amo
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: potliwosc IP: *.* 25.12.01, 19:04
      Amo!Nic się nie martw. Gaba ma tak samo. Poci się do dzisiaj, dostaje witaminki i nie zdradza objawów krzywicznych, chociaż też się o to martwiłam. Taki cycuś dla malucha to niezłe wyzwanie, więc i oznaki ciężkiej pracy widoczne ;).Magda :hello:
    • Gość: guest Re: potliwosc IP: *.* 26.12.01, 14:14
      W sprawie potliwości mogę śmiało się nazwać ekspertem. Mój synek od dnia swoich narodzin wylewa z siebie każdego dnia hektolitry potu. Szukaliśmy przyczyny u różnych lekarzy robiąc przy tym najrozmaitsze badania /łącznie z badaniem chlorków w pocie czyli na mukowiscydozę/ i co? i nic !Wszystkie badania wykluczyły krzywicę i inne świństwa, po kolei testowaliśmy zwiększanie dawki d3 i zmniejszanie aż do zupełnego zaniechania na jakiś czas / bo być może organiza nie wchłaniał/ Dziś już przestaliśmy eksperymentować, bo widocznie pocenie się to już taka uroda mojego synka. Jest zdrowym wspaniale rozwiniętym prawie ośmiomiesięcznym chłopczykiem, który po jedzeniu i spaniu jest caluteńki mokry, ale cóżź czasami medycyna okazuje simę być bezradna w postawieniu diagnozy.....Pozdrawiam Edyta mama Alexa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka