Dodaj do ulubionych

mój synek obudził się siny i miał drgawki

19.11.06, 21:29
Mój 11 miesiczny synek obudził sie rano siny i miał drgawki. Szybko
pojechalismy do szpitala i stwierdzili ze dziecko jest tak wyziebione jakby
leżało całą noc w lodówce. Badania zrobili i wszystko o.k. Wypisali mnie po 3
dniach. Teraz dostaje zastrzyki zinacef 2 razy na dobe, ale ja chce znależ
przyczynę co spowodowało taki stan u mojego Maciusia.
Obserwuj wątek
    • zizuza1981 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 19.11.06, 21:35
      Nie wiem skad jestes ale ja pochodze z lodzi i mam bardzo dobrego pediatre
      ktory przyjmuje prywatnie. Jezeli bylabys zainteresowana to dam ci namiar.
      Mysle ze powinnas to zbadac bo moga to byc problemy z krazeniem. Pozdrawiam
      • anetta_ka11 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 19.11.06, 21:52
        zizuza1981 napisała:

> Nie wiem skad jestes ale ja pochodze z lodzi i mam bardzo dobrego pediatre
        > ktory przyjmuje prywatnie. Jezeli bylabys zainteresowana to dam ci namiar.
        > Mysle ze powinnas to zbadac bo moga to byc problemy z krazeniem. Pozdrawiam
        Dzięki za pomoc ale szukam pediatry dobrego z lubuskiego lub wielkopolski
    • olimpia_b81 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 19.11.06, 21:37
      a mial wczesniej jakies objawy?zimne raczki?nozki?
      • anetta_ka11 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 19.11.06, 21:49
        olimpia_b81 napisała:

> a mial wczesniej jakies objawy?zimne raczki?nozki?
        Tak miał zimne rączki i nóżki i obfity katar
        • olimpia_b81 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 19.11.06, 22:36
          anetta_ka11 napisz cos wiecej jak bedziesz wiedziec.czy nagle dostal tego kataru?przez jak dlugo?moja ma prawie zawsze zimne raczki i dlatego tak mnie to przerazilo.
          daj znac co lekarz powiedzial jakbys mogla.powodzenia.trzymam kciuki.
          • anetta_ka11 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 19.11.06, 22:40
            olimpia_b81 napisała:

> anetta_ka11 napisz cos wiecej jak bedziesz wiedziec.czy nagle dostal tego
            katar
            > u?przez jak dlugo?moja ma prawie zawsze zimne raczki i dlatego tak mnie to
            prze
            > razilo.
            > daj znac co lekarz powiedzial jakbys mogla.powodzenia.trzymam kciuki.
            jutro wybieram sie do lekarza to dam znac
    • asia06 Re: mój synek obudził się siny i miał drgawki 20.11.06, 02:06
      A ni eodkrył się po prostu w nocy i nie spał tak do rana? Dzieci niekoniecznie
      budzą się z zimna.
    • olimpia_b81 anetta_ka11 21.11.06, 18:38
      anetta_ka wiesz cos wiecej??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka