Dodaj do ulubionych

Jest 1 ząbek!!!

IP: *.* 09.06.02, 12:15
Hej!Wczoraj Izaczek skonczyl 7 miesiecy, a dzis w nocy przebil sie pierwszy zabek. Jakas godzine temu go wypatrzylam. Ma z milimetr wysokosci i jest z prawej strony na dole.No i oczywiscie jest przesliczny :)Upamietnimy go i wyslemy zdjecie :):hello:Suzann
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 09.06.02, 17:02
      Suzann, wczoraj skończyła?? 8-go??? To Izaczek jest równo miesiąc starsza od Oskarka! :bounce:A Oskarkowi idą cztery ząbki równocześnie!! :ouch: Nie wiadomo, czy przebiją się w tym samym czasie, ale idą ewidentnie, dwie jedynki górne i dwie dolne...;)Pozdrawiamy Izaczka z ząbkiem :crazy: :)
    • Gość: ulcik Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 09.06.02, 17:39
      Suzannnnnnnnnnnn!!!!!!!Gratulacje dla "zębnego" już Izaczka od bezzębnego Michała i całej naszej rodzinki :)ulcik
    • Gość: gosiag Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 10.06.02, 09:46
      gratulacje i pozdrowionka :) :) :) :) :)Gosia i Wojtuś z ząbkami w drodze
    • Gość: Ania_D Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 10.06.02, 12:12
      Suzann, gratulacje od mamy listopadowej, której dziecię tez wykluło pierwszy ząbek (o ile się nie mylę to w srodę)Pozdrowienia :))))
    • Gość: thessi Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 10.06.02, 21:27
      GRATULACJE :)My jeszce nie mamy zebowsadThessi mama Mateusza (8 i 1/2 miecha)
      • Gość: pysio Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 10.06.02, 22:21
        CześćA moje szczęście w tym tygodniu kończy 5 miesiąc ma 4 śliczne zębiska wszystkie na dole (2 dwójki i 2 jedynki)a wczoraj znalazłam już kawałek lewej górnej 2.Jakoś tak nie po kolei idą mu te ząbki i poza tym troche zawcześnie bo zaczeło się w 3 miesiącu.Pa Joanna chwalipięta.
    • Gość: Dżoanka Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 11.06.02, 11:24
      Suzann, to niesamowite, ze Izunia ma juz 7 miesiecy... wydaje mi sie, ze to bylo wczoraj: Ty rodzilas Izunie na czacie :-) a ja bylam w 5 miesiacu ciazy. Teraz moje Adasiątko tez juz ma prawie 4 miesiace. Gratulujemy ząbka!
    • Gość: Aari Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 11.06.02, 21:25
      gratulacje !!!!! Teraz będzie czym gryźć :-))))pozdrowienia od czterozębnego Krzysia (8,5 m-ca) nam idą dwójki :cry: boooolllliiiii
    • Gość: Diana-c Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 12.06.02, 23:54
      Gratulacje i od nas. :hap:Nam też wyszedł pierwszy ząbek. Jak już się wszyscy chwalą to my też. 30.05 się pokazał, akurat Maliniaczek skończyła w tym dniu 4 miesiące, i zaraz w niedzielę był już na zewnątrz.Niestety jeszcze jest za mały na sfotografowanie, ale jak podrośnie to go pokażemy.Diana i Martynka (4,5 mca):hello:
    • Gość: Aluc Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 13.06.02, 10:51
      Gratulacje :DAl z Maksiem wampirkiem i jego dwoma zębami :lol:, które pokazały się w odstępie paru dni zaraz po tym, jak Maksio skończył 3 miesiące, a teraz Maksio już obrabia jęzorem górną szczękę i niewykluczone, że wtym miesiącu mecz zakończy się wynikiem 4:0 dla zęboli :lol:
    • Gość: mirr-kaa Re: Jest 1 ząbek!!! IP: *.* 13.06.02, 20:53
      U nas tez ale w stosunku do Waszych pociech dosyć pózno. Alex ma 8mc w niedziele i dzisiaj w końcu po bolesnym oczekiwaniu wyrżnęła sie dolna lewa jedyneczka. Jesteśmy dumni ale nie pokazujemy ząbka zbyt chetnie! Za to dzisiaj poczułam go na własnej brodzie! Pozdrawiamy wszystkie i wszystkich zębatych!Mira&Alex+1 ząbek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka