Gość: KachaSowa IP: *.* 07.07.02, 07:41 Mojemu małemu Mikołajowi (3 miesięczny) ciągle zezują oczka. W jakim wieku powinno to się już ustabilizować? Czy powinnam już pójść do okulisty? PozdrawiamKasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justys Re: zezujące oczka IP: *.* 07.07.02, 21:03 Czytałam, że tak może być do szóstego miesiąca.Pozdrawiam! Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaT Re: zezujące oczka IP: *.* 08.07.02, 00:12 spokojnie, ja tez ostatnio pytalam o to pediatre i powiedziala ze moze sporadycznie zez moze sie zdarzac nawet do dwoch lat. I jesli to bedzoe coraz rzadziej to absolutnie nie ma sie czym martwic.Chyba ze Twoje malenstwo ma naprawde wielki problemy z oczami, ale i tak najpierw pokazalabym te oczka peditrze,pozdrawiamEwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabat Re: zezujące oczka IP: *.* 08.07.02, 07:19 Spokojnie. Moje dziecko ma 13 miesięcy i też zezuje. Pediatra powiedziała, że za miesiąc zobaczymy i wtedy da skierowanie do okulisty. Nie denerwuj się. Wszystko jeszcze się zmienie, Twoja pociecha jest malutka. Konsultuj się z pediatrą prowadzącym i czekaj na jedo decyzję.Lidka i Maciek Odpowiedz Link Zgłoś