Gość: olka4321 IP: *.* 15.09.02, 11:30 no właśnie moje 7 mies dzidzi zjadło troche papieru czym to grozi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ljoanna Re: zjadł papier IP: *.* 15.09.02, 13:05 Myślę, że nic mu nie będzie. Twoje dzidzi będzie teraz usiłowało zjadać wszystko, co znajdzie w swoim otoczeniu. Mój synek ma roczek, wiec najadł się już wielu gorszych rzeczy niż papier - np kiedyś w ostatniej chwili wyciągnęłam mu z buzi peta, którego znalazł w trawie. Musisz podwoić swoją uwagę i uzbroić się w cierpliwość. Joannal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: zjadł papier IP: *.* 15.09.02, 16:22 Nie przejmuj się, pewnie nic mu nie będzie...najgorsze są podobno gazety, bo dziecko może zatruć się farbą, ale musiałoby chyba zjeść kilka stron...Mój synek niczym mnie już nie zadziwi, bo wyjadał nawet ziemię z kwiatków i pety z popielniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilka Re: zjadł papier IP: *.* 16.09.02, 13:54 Moje dziecko nie takie rzeczy jadło... Papier toaletowy jest jego prawdziwym przysmakiem, nie sposób go upilnować. A co do petów na wakacjach O ZGROZO - na plaży co rusz gdzieś znajdował to świństwo i żuł zapamiętale Odpowiedz Link Zgłoś