Dodaj do ulubionych

Rozwórka Koszli

IP: *.* 25.03.03, 21:58
Witam wszystkie Mamy!Mam pytanko: Jak Wasze pociechy znosiły noszenie rozwórki Koszli. Moja Ola będzia musiała ją nosić przez 8 tygodni i jestem przerażona, bo jest bardzo ruchliwym i charakternym 3,5 miesięcznym bobaskiem.Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: kocik1410 Re: Rozwórka Koszli IP: *.* 26.03.03, 17:46
      WitajNasza Paulinka ma rozwórkę od 6 tygodnia (lewy staw biodrowy IIb): przez 6 tygodni 24h na dobę, potem tylko na noc. Na początku było trudno, przez parę dni, potem już dobrze, tylko dla rodziców koszmar.Od czasu, kiedy rozwórkę zakładamy tylko na noc, jest OK, ale im większa, tym bardziej świadomie się buntuje (Też ma charakterek i nie jest typem "flegmatycznym"). Wczoraj byliśmy na kolejnej kontroli, jest coraz lepiej, ale jeszcze 6 tygodni noszenia. Mała ma teraz 4,5 miesiąca.Skąd Ty masz prognozę na 8 tygodni? To wszystko zależy od wyników...!Pozdrawiam,JoannaJoanna
    • Gość: Jaguś Re: Rozwórka Koszli IP: *.* 01.04.03, 20:10
      Witam,Moj Junior nosił rozwórkę przez 3,5 m-ca. Bardzo się bałam jak to zniesie ale był po prostu bardzo dzielny. Nie było ŻADNYCH problemow (też przed założeniem był bardzo ruchliwy). Nie martw sie na zapas - będzie dobrze!!!PozdrawiamJaguś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka