oms1 08.04.03, 12:38 Pomocy.Czym smarować. Mały nie chce smoczka , wkłada palucha i piąstkę a potem rozsmarowuje ślinę po brodzie i policzkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyczek_edziecko Re: wysypka od śliny 08.04.03, 13:41 w sumie możesz się bawić w smarowanie specyfikami wszelakimi, tylko w zasadzie po co? takie zachowanie jest jak najbardziej normalne i i tak nic z tym tak naprawdę nie zrobisz. ja czasem jak już patrzeć nie mogę, to dla spokoju sumienia przecieram buźkę naparem z rumianku. a i tak na kit. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynad29 Re: wysypka od śliny 08.04.03, 22:26 Pani doktor poleciła mi oilatum krem, pomaga. Czasem dla odmiany smaruję krochmalem (mąka ziemniaczana + woda) gęstym ,tak by aż utworzył na buzi skorupę. Po zmyciu (po jakis 5 godzinach) buźka śliczna. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: wysypka od śliny 09.04.03, 08:19 mi kazano nawilzac czeso puzke kremem ja np. smaruje nivea beybi jest skuteczny i naprawde pomaga Odpowiedz Link Zgłoś