Dodaj do ulubionych

brak apetytu

02.02.07, 11:49
witam! mam taki problem bo od dłuższego czasu moja córcie nie ma apetytusad
martwi mnie to bo wcześniej jadła sporo i chętnie a teraz jak zja słoiczek
zupki to się cieszę. ma 9 miesięcy i ssie pierś, ale boję się, ze jej to nie
wystarcza...może miałyście podobny problem z waszymi maluszkami i coś mi
poradzicie...Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • krokre Re: brak apetytu 02.02.07, 13:29
      Mój synek ma 10 miesięcy, jak miał 8 wyszły mu pierwsze ząbki i problem z
      brakiem apetytu zniknął, a zaczął sie mniej więcej między 6 a 8 miesiacem. Były
      dni gdzie np trzy dni pod rząd ładnie zjadał mleko z kaszka, zupki, desereki,
      a potem bywały takie dni że jadł tyle o ile tj objetościowo 500 ml. Trwało to
      mniej więcej 2 miesiące, ale z chwilą gdy wyszły mu zęby probem z jedzeniem
      zniknął.
      Dodam ,iż mały jest karmiony od 4 mies butelką. Nie wiem jak u ciebie ale u nas
      była to wina ząbków.
      Pozdrawiam
      • sunny12 Re: brak apetytu 02.02.07, 13:51
        dziękuję bardzo za odpowiedź...mam nadzieję, ze u nas to też ząbi i przejdzie
        wszystko i wróci apetyt smile pozdrawiam!
        • mamcia46 Re: brak apetytu 02.02.07, 14:27
          Ja też teraz właśnie przechodzę ten sam problem. Mój synek zawsze miał bardzo
          duży apetyt a od kilku dni to jakbym mogła to bym go prosiła. Co pół godziny
          podstawiam mu butlę sprawdzając czy może wkońcu już zgłodniał. Je jak chce,
          wcześniej jadał co 4 godziny, a teraz przerwa trwa czasem nawet 6 godz. Właśnie
          wybijają mu się górne ząbki i to jest napewno przyczyną. Póki przybiera
          normalnie na wadze nie ma się czym przejmować. Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka