mucha2007 20.11.07, 10:50 Materc z jednej strony pianka i cos tam już nie pamiętam po drugiej kokos.Kiedy przekręcamy ?Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tobi00000 Re: Kiedy przekręcic materac? 20.11.07, 10:56 To ja sie dołączę do pytania. Mam gryczno-kokosowy. Teraz śpi na kokosie. Ma 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Kiedy przekręcic materac? 20.11.07, 11:05 Gdzieś czytałam że przekręca się na gryczany jak dziecko zaczyna wstawać. Odpowiedz Link Zgłoś
mucha2007 Re: Kiedy przekręcic materac? 20.11.07, 11:05 Tak ja też taki mam tylko z pamięcą cos nie tak .Michał ma prawie 8 miesięcy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka007 Re: Kiedy przekręcic materac? 20.11.07, 14:44 No to sie troche wtrace.. Tez mam taki materac i zastanawiam sie czy mozna to w jakis sposób wyprac.. a co do tego na ktorej stronie i od kiedy to tez pojecia nie mam..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolkab0 Re: Kiedy przekręcic materac? 20.11.07, 15:24 Ja właśnie przełożyłam na drugą stronę .Córeczka ma 9 miesięcy . Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 21:59 jolkab0 napisała: > Ja właśnie przełożyłam na drugą stronę .Córeczka ma 9 miesięcy . a ktora to ta druga strona? jakos nie do konca wyjasnilas! Odpowiedz Link Zgłoś
angel-marta Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 10:31 To ja rozszerzę pytanie.A skąd wiecie która strona jest jaka bo ja nie mam pojęcia na jakiej moja córa śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 11:47 Z tego co pamiętam to strona kokosowa jest po roku. moja córka ma 9 miesięcy a po przeczytaniu waszych postów zaczynam się zastanawiać czy już nie przekręcić. Nasz materaz ma zdejmowany pokrowiec więc łatwo sprawdzić która strona jest z pianki. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 12:05 no dobrze a ja nie pamiętam jaki mam wiem że z tych lepszych jak to sprawdzić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 13:45 tylko sie nie obrazcie Dziewczyny ale kupilyscie materace widze ze najlepsze pewnie u jedne z drozszych i nie macie pojecia jak ich uzywac Nie bylo instrukcji albo sprzedawca jak zachwalal jakosc to nie powiedzial co z tym zrobic?? Chyba powinnysmy bardziej rozsadnie i z glowa robic te zakupy albo ulotek nie wyrzucajmy milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek-2007 do katenowak 21.11.07, 19:34 to może podzielisz się swoją wiedzą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: do katenowak 21.11.07, 22:58 niestety kupialm materac ktory nie ma dwoch stron i w zwiazku z tym nie mam takiego akurat problemu chodzi o to I NAPRAWDE BEZ OBRAZY bo i sama z tego nauke dla siebie wyciagne ze czasem kupujemy cos SUPER- EXTRA bo nam zachwalaja albo jest modne i potem wlasnie taki problem dlatego pisze o tym aby dokladnie z=sie z produktem przed kupnem zapoznac albo ulotek (jesli takoe dalaczone sa do produktu) nie wyrzucac )) pozdrawiami naprawde bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 21:47 no cóż, zapomnieć można a instrukcje też się gubią. Na szczęście można ponownie odwiedzić sklep, zapytać sprzedawcy telefonicznie albo zadać pytanie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
margo_kozak Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 21:59 a myslalam ze tylko ja mam taki problem. jasiek spi na gryczano-kokosowym. jedna strona jest plaska/gladka a druga ma wypuklosci i czuc takie zgrubienia. szczerze to kladlam jak popadlo, teraz spi na tych zgrubieniach, ale nie mam zielonego pojecia ktora strona na co. aha i moje dziecie ma 10 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
katenowak Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 23:01 )) mozna zadac pytanie ale widze ze jest powazny problem bo nie bardzo nam sie tu rozwiazal moze jednak trzeba sie u sprzedawcy dopytac )) Odpowiedz Link Zgłoś
jolkab0 Re: Kiedy przekręcic materac? 21.11.07, 22:52 jedna strona jest bardziej twarda od drugiej . Odpowiedz Link Zgłoś
agawikk Re: Kiedy przekręcic materac? 22.11.07, 11:34 dopytałam sprzedawcy- pianka do roku, po roku kokos, tak przynajmniej jest napisane w instrukcji mojego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ledak Re: Kiedy przekręcic materac? 22.11.07, 12:13 Moja mała śpi na materacu kokosowo-gryczanym. Pam sprzedawca poinformował mnie, że jesienią i zimą i wczesną wiosną - czyli gdy jest chłodniej powinnam kłaść dziecko na stronie z kokosa - czyli tej trwardej. Natomiat, gdy zrobi się trochę cieplej to na grykę. Ponoć ma to związek z poceniem się dziecka. Niestety, wypowiedzi sprzedawcy nie mogłam zweryfikować, gdyż nie było instrukcji. W każdym razie moja spi na kokosie. Odpowiedz Link Zgłoś