abri 02.01.08, 22:51 Kupilismy ten fotelik www.mamasandpapas.co.uk/product-419283000/type-i/ i pani w sklepie zapewniala, ze dzidzia bedzie bezpieczna. Ale jak dla mnie to glowka bedzie miala za duzo miejsca Czy powinnam dokupic wkladke? Pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebis72 Re: Czy do tego fotelika wkladka jest konieczna? 02.01.08, 23:20 hejka.Oglądnęlam fotelik na tym linku,który załączyłaś i on juz ma tam wkładkę dla niemowlaka-noworodka.Ja mam deltima 0-13 kg i tam tez była podobna wkładka i memu synkowi który urodził sie w połowie maja 2007r.było tam idealnie i glowa mu nie latała choc jeździł z gołą głowa (mam na mysli ze teraz zima trzeba zakładac ciepłą czapke)i w samym body itp lekkie rzeczy.Tak wiec mozesz byc spokojna o swe maleństwo,na pewno bedzie bezpieczne!! Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Czy do tego fotelika wkladka jest konieczna? 03.01.08, 08:05 Nie bardzo rozumiem, bo ten fotelik za zdjęciu jest z wkładką... Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: Czy do tego fotelika wkladka jest konieczna? 03.01.08, 08:22 Faktycznie, fotelik na zdjęciu jest z wkładką ale gdyby nadal miejsca wokół główki dziecka było za dużo to polecam sposób jaki prezentował Pan Zawitkowski: tetrową pieluche złożoną poprostu rolujesz i takie dwa wałki układasz w foteliku między głową dziecka a fotelikiem. Podobnie możesz zrobić żeby unieruchomić dzieck ciałko tzn. też takie wałki wkładasz wzdłuż ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
abri Re: Czy do tego fotelika wkladka jest konieczna? 03.01.08, 12:37 Myslac o wkladce dla noworodka mialam na mysli taki wynalazek: tiny.pl/p5hg Ale macie racje z tymi pieluszkami. Dzieki wielkie, juz jestem spokojna Odpowiedz Link Zgłoś
harryboyce Re: Czy do tego fotelika wkladka jest konieczna? 03.01.08, 12:49 my tez mamy ten fotelik i maly jest ok.jest wczesniakiem i jego glowka jest b mala.ale jesli chcesz dac pieluche to ok Odpowiedz Link Zgłoś