akino-m1978 08.05.08, 12:39 Czy któraś z doświadczonych mam może opisać mi objawy skazy białkowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 12:44 polecam wyszukiwarke, jest mnostwo informacji na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
gabysia1 Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 13:04 Kolki,wysypka szczególnie na bużce,za uszami strupki Odpowiedz Link Zgłoś
lalkaewa Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 13:06 tez polecam wyszukiwarke, duzo sie sama dowiedzialm, a mam taki sam problem ze skaza bialkowa i uczuleniami. Na pewno wysypka szczegolnie na buzce i kolki, kupki zielone dzyzgajace. Odpowiedz Link Zgłoś
krajanka.1 Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 13:54 Cześć. Przede wszytskim robią się takie strupki jakby z suchej skóry i oczwyiście wysypka ale tak bylo u nas chyba powinnas isc do lekarza a nie pytac sie na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
radosnamska Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 14:58 świetna rada nie ma co! na razie się nie martw tylko idź do lekarza jesli cos Cie niepokoi ale na pewno spokojnie i pytaj na forum Odpowiedz Link Zgłoś
juandmi Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 15:10 hej dziewczynki to moze ja tez tu cos sie poradze bo u nas juz pewna jest skaza i dostalam oliatum i wogole duzo rzeczy ale w sumie w calym tym balaganie zapomniala zapytac jak tak naprawde z tym sie zyje bo to juz nie ga sie z niunkiem tak jak kiedys teraz na wszytsko uwazac i w ogole troche jestem zalaman Odpowiedz Link Zgłoś
radosnamska Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 15:29 oj bez dramatyzmu moja droga nie jest tak, źle. jak pamięta się o podstawowych zasadach nie ma większego problemu. tylko trzeba sobie wbić do głowy pewne rzeczy. my też dowiedzieliśmy się w sumie niedawno, jak pojawiła się wysypka i taka lśniąca skórka i podzielę się moim sekretem: bardzo pomógł mi link, który dostałam od koleżanki smyk.com/index.php?option=com_forum&action=thread&id=3055&Itemid=0 to jest dla atopików i jest bardzo przydatne. takie rady na codzień, może też Ci się przydadzą i przede wszytskim głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
juandmi Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 16:24 hej dzieki serdeczne super ze tam jest pani doktor mysle ze jej sie po prostu zapytam ale rady fajne bardzo wielkie dzieki tez apeluje o zyczliwosc bo po to jest to forum zeby moc sie podzielic moze na innych foraach nie ma czegos takiego bo ja juz tutaj czasem mam dosc Odpowiedz Link Zgłoś
akino-m1978 Re: Skaza białkowa - objawy 08.05.08, 15:40 Gdybym z każdym swoim niepokojem biegła do lekarza, nie wychodziłabym z przychodni. Troche więcej życzliwości... Odpowiedz Link Zgłoś