agatazamek 17.09.08, 13:48 Jakie inne oprócz wysypki objawy skazy białkowej miały Wasze dzieciaczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlett.o-hara Re: Objawy skazy białkowej. 17.09.08, 14:46 Moja mała miała za uszkami takie jakby strupki, które mimo zmywania w kąpieli ciągle się odnawiały. Po zmianie mleka wszystko zniknęło, łącznie z wysypką na buzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agatazamek Re: Objawy skazy białkowej. 17.09.08, 15:49 A na jakie mleko zmieniłaś. U nas Nutramigen i Bebilon Pepti nie rozwiązały sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata7305 Re: Objawy skazy białkowej. 17.09.08, 16:01 Moj synek miał jeszcze kolki, przewlekły katar, ciemieniuchę. Odpowiedz Link Zgłoś
intra7 Re: Objawy skazy białkowej. 17.09.08, 16:03 moj syn ciagle płakał, miał kolki, bóle brzuszka i cały czas mu tam w brzuszku "bulgotało" i p. dr stwierdziła ze to moze byc skaza i zalecila mi diete bezmleczna (karmie piersia). Szczerze mówiac nie było zadnej róznicy, nawet po kilku tyg diety; czy piłam mleko czy nie objawy sie utrzymywały, a dodatkowo na diecie mały zaczał miec problemy z zaparciami... Odpowiedz Link Zgłoś
intra7 Re: Objawy skazy białkowej. 17.09.08, 16:05 zapomniałam dodac ze oprócz tych objawów nie miał zadnej wysypki i innych takich rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś