atena12345 03.08.09, 16:56 czy wszystkie parasolki do wózków sa tak badziewiate jak moja? nie mogłam jej dziś opanować, a miałam ja pierwszy raz. Wywaliłam na spacerze do kosza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martekle Re: parasolka 03.08.09, 17:13 o matko spokojnie, jestem przekonana ze raczej ci sie przyda moze po nia wroc jakie firmy parasolke mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: parasolka 03.08.09, 17:21 hehe ja na szczęście przed zakupem pożyczyłam od znajomych - nie kupię opchnij na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
shinee5 Re: parasolka 03.08.09, 19:10 Moja parasolka (firmowa Emmaljungi) się sprawdza. Daje się ustawić w odpowiedniej pozycji, nie przegina się, nie wywija na wietrze. Ale, gwoli ścisłości, jak dotąd korzystalam z niej tylko na kilku spacerach. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka.1 Re: parasolka 03.08.09, 19:20 Moj Maclaren XLR tez sie sprawdza- lekki, wygodny dla synka i rozklada sie na plasko. Napisz jaki rodzaj spacerowki mialas?? Odpowiedz Link Zgłoś
shinee5 Re: parasolka 03.08.09, 19:38 Jeszcze jeździmy gondolką - Emmaljunga Smart. Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: parasolka 03.08.09, 19:26 Mogę ci podesłac moją, sobie wywalisz drugą Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: parasolka 03.08.09, 19:33 moja też badziewna i szlak mnie przez nią trafia... Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: parasolka 03.08.09, 19:38 też mam ten problem, też wygląda na badziewiastą. Buja sie przy tym wózku, majta. Wywalone 40 euro (parasolka + adapter do wózka) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: parasolka 03.08.09, 19:56 mam bebe confort taką: www.babyelephant.pl/images/product/img_2991.jpg i mnie wnerwia, nie używam jej Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka.1 Re: parasolka 03.08.09, 20:17 Ups..a ja myslalam, ze chodzi o wozek typu ''parasolka'' hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 a już myslalam, że d... ze mnie :-) 03.08.09, 20:19 tak dla wyjaśnienia: chodziło mi o parasolke przeciwsloneczną a nie o wózek wózka póki co nie wywaliłam. No troche mnie pocieszyłyście bo myślalam, żem dupiata. Parasolka nie wiem jakiej firmy była i juz się nie dowiem, dokupiłam ja do wózka osobno - kosztowała ok. 50 zł. No i uważam, że za tą cene powinna być oki. Ale niestety nie była Bujała się i dyndała na wszystkie strony, raz spadła młodemu na głowę. Jak ją złożyłam, to wiatr ją otwierał. Jak ją chciałam po raz kolejny otworzyć to się przepołowiła - tzn. ten pałąk sie w połowie urwał. 1. Nie sprzedam na allegro, bo popsuta i wywalona. 2. Dziękuję semi za propozycje, ale znajdzie się u mnie jeszcze kilka sprzetów, które sobie wywale w przypływie nerwów 3. Nie kupię lepszej (czyt. droższej) bo nie wierze, że lepszą się okaże Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: a już myslalam, że d... ze mnie :-) 03.08.09, 22:50 ja kupiłąm w zwykłym lokalnym sklepie wózkowym parasolkę za 35zł (na allegro chodzą chyba po 28) i jest OK na początku też mnie wkurzałam, dopóki nie przetestowałam kilku miejsc na wózku do których ją przyczepiałam i nie obczaiłam, ze można ją zginać w 2 miejscach (na dole i pod samą kopułą) teraz mogę ją ustawiać w każdej pozycji i jest super aha, i jest świetnie przeciwdeszczowa - wolałam ja od folii na wózek - razem z budkę zabezpieczała nawet przed ulewą (+osłonka na nóżki bo to w maju było chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisw1978 Re: a już myslalam, że d... ze mnie :-) 03.08.09, 23:03 jedną oddałam do sklepu, bo w trakcie spaceru nagle się składała i sprawiała, że synuś podskakiwał po samą budę ze strachu. Teraz mam drugą (wywaliłam 40zł) i po prostu jedną ręką prowadzę wózek, a drugą trzymam parasolkę hi hi, polecam tę metodę, wk....jąca, ale skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
ma_niusia Re: a już myslalam, że d... ze mnie :-) 03.08.09, 23:17 Ja mam taką za 35zł ze sklepu dla dzieci. Pierwszego dnia też chciałam wyrzucić! ale się powstrzymałam. Jak jest duże słońce to przymocowana nisko i w razie wiatru trzymana ręką ale jest ok. Odpadła mi już od wózka z milion razy ale cóż - jak to przy dziecku, moja cierpliwość jest niemal anielska Odpowiedz Link Zgłoś