niunka24 06.02.11, 14:09 widzę, że trochę "starych" twarzy jeszcze tu jest? Zajrzałam na forum bo znów jestem w ciąży i na wspominki mnie wzięło)) pozdrawiam wszystkie lutówki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s Re: Hej:-) 07.03.11, 10:33 hej a na kiedy masz termin? ja w tym roku planuję ciążę, tak żeby zdążyć przed 35rokiem pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: Hej:-) 14.03.11, 01:12 gratulacje ja już mam dwójeczkę i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka24 Re: Hej:-) 15.03.11, 17:16 Hej)) termin mam na połowę lipca fajnie Was widzieć. stare czasy,heh Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak781 Re: Hej:-) 04.04.11, 13:32 oj widze ze duzo z nas juz ma lub prawie ma dwojeczke fajnie pozdrowienia dla wszystkich ))) ja tez czasem tu zagladam ale cicho jest Odpowiedz Link Zgłoś
pinacolada77 Re: Hej:-) 05.05.11, 17:47 Gratuluje!!! Ja nistety bardzo rzadko zagladam...ale was wszytskie z wątku pamietam...jakie to byly piekne czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
bocianowa Re: Hej:-) 06.06.11, 00:06 Gratuluję!! Ja nie zaglądałam tu wieki. Kilka z Was pamiętam, nie wiem czy mnie pamięta ktoś Ja mam już dwójkę, Lutowy z 2007 to jest mój drugi ale korci nas zmajstrować sobie trzecie, ale jeszcze troszkę poczekamy. Zajrzałam tu bo mój Lutowy miał wycięty 3 migdał i dostał kaszlu, postanowiłam poszperać i poszukać coś na ten temat. Trafiłam na Zdrowie małego człowieka i chcąc napisać coś musiałam się zalogować i wtedy postanowiłam zajrzeć, czy jeszcze jest tu jakieś życie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: Hej:-) 14.06.11, 23:04 haha a ja tak samo w ciąży z drugim jestem i sentyment mnie sprowadził w stare kąty u mnie termin dopiero na styczeń pozdrawiam wszystkie babeczki Odpowiedz Link Zgłoś