maral97 20.10.04, 12:51 Jak tam Wasz apetyt? Ja mogłam bym jejść i jejść całymi dnaimi. Non stop czuję "małego głoda" Tuż po obiedzie też jestem głodna. Szczególną ochotę mam na słodkie papu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo09 Re: Apetyt 20.10.04, 20:40 mi jeść chce się dopiero popołudniu, choć nie mam mdłości. Natomiast co dziwne preferuję rybę i nie ważne czy to śledź, paprykarz, czy nawet ser biały z rybą w pomidorach )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Apetyt 21.10.04, 13:19 U mnie brak zauważalnych zmian. Jem to co jadłam i ile jadłam - jak w pierwszej ciąży Ani na słodkie ani na kwaśne Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
battman02 Re: Apetyt 26.10.04, 01:58 Jak tak dalej pujdzie to jeszcze troche i bede kwdratowa chodzic, zanim zaszlam w ciaze sporo schudlam , moglam calymi dniami prawie nic nie jesc , a teraz tak jak juz tu czytalam wczesniej moge jesc , jesc i za 5 min znowu jesc. Czy tak ma byc juz do konca , czy to tylko na poczatku tak jest ? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
maral97 do battman02 28.10.04, 13:41 Pewnie róznie to bywa ja w I ciąży szczególnego apetytu nie odczuwałam przez 9 mcy! A teraz jest tak jak pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
tarach Re: Apetyt 26.10.04, 08:19 ...jeśli chodzi o mnie to jest bardzo różnie...zaczynają się niestety mdłości...jem mniej jak przed ciążą ale za to mam zachcianki na rzeczy, których oczywiście nie ma w domku....(np. chińskie ).... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-in-spe Re: Apetyt 28.10.04, 11:53 Przed ciąża bardzo dbałam o linię, teraz wciąz coś jem O dziwo, mam ochotę na rzeczy, których bym normalnie kijem nie tknęła, np. czipsy Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: Apetyt 28.10.04, 13:18 Ja mam apetyt na rozne rzeczy, wczoraj np. kupilam kapuste kiszona, a wczesniej w KFC zaliczylam kanapke i kukurydze Czasem mam male mdlosci i na nic ochoty, ale jak juz cos zjem, to bardzo mi smakuje. Sa to rozne rzeczy i kwasne i pikantne i slodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Apetyt 28.10.04, 13:44 mama-in-spe napisała: > Przed ciąża bardzo dbałam o linię, teraz wciąz coś jem O dziwo, mam ochotę na > > rzeczy, których bym normalnie kijem nie tknęła, np. czipsy ja wcianm chrupki kukurydziane flipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Apetyt 28.10.04, 13:43 oj kosmiczny! po ubraniach nie widze jednak zebym przytyla. zatem chyba na razie ciaza wszystko pochlania. ie wiem co bedzie dalej, boje sie myslec Odpowiedz Link Zgłoś