Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY Z TRÓJMIASTA!!! SZUKAM DOBREGO LEKARZA!

28.01.05, 17:53
I TO TAKIEGO KTÓRY MA PRAKTYKE TAKZE W SZPITALU TAK BY MÓGŁ W RAZIE CZEGO
ODEBRAC TEZ PORÓD.zMIENIAM SWOJA GIN BO MAM JUZ DOŚĆ TRAKTOWANIA MNIE W
STYLU" CO BĘDE TŁUMACZYC I TAK SIE PANI NIE ZNA"...A CHODZE DO NIEJ PRYWATNIE
I ZA NIE MAŁA KASE...
ZBYWA MNIE ZA KAZDYM PYTANIEM A JA MAM PRAWO NIE WIEDZIC I CHCE SIE
DOWIEDZIEĆ!!!
JESTEM ZŁA OKROPNIE BO MIMO IZ OD WIELU MIESIECY WIEDZIŁA O MOJEJ NADZERCE TO
TERAZ NAGLE ZACZĘŁA MNIE STRASZYC ZE TO SIE MOZE ZLE SKOŃCZYĆ...
NIE WIEM CO MAM ROBIC ALE NA PEWNO POTRZEBUJE DOBREGO GINEKOLOGA I ROZUMNEGO.
POZDRAWIAM WAS
KAMA
Obserwuj wątek
    • lenag Re: DZIEWCZYNY Z TRÓJMIASTA!!! SZUKAM DOBREGO LEK 28.01.05, 23:03
      Witaj. Mogę z czystym sumieniem polecić Ci mojego doktorka. Pracuje w szpitalu
      wojewódzkim i prowadzi prywatny gabinet we Wrzeszczu, nazywa się dr
      Tylicki.Jest niezwykle skrupulatny i woli dmuchać na zimne, a przy tym
      odpowiada na wszystkie pytania. Ja też mam nadżerkę (sprawa sprzed ciąży) i dr
      nie robi z tego żadnej tragedii smile Ja darzę go pełnym zaufaniem (choć z zasady
      nie wierzę lekarzom). Wizyta kosztuje 50 zł łącznie z USG, ale na to badanie
      trzeba się pofatygować do centrum Gdańska. Adres : Gdańsk al. Grunwaldzka 121/1
      tel. 346 00 32.
      Pozdrawiam.
      Magda i Mateusz
      src="lilypie.com/days/050619/0/0/1/+0"
      alt="Lilypie Baby Ticker" border="0" /></a>
    • gepart_czester Re: DZIEWCZYNY Z TRÓJMIASTA!!! SZUKAM DOBREGO LEK 29.01.05, 14:54
      ja moge polecic swoje ginke. Według mnie jest swietna. Jednak ona nie ma
      praktyki szpitalnej. Moja doktór do dr Frankowska - przyjmuje na Chełmie w
      gdańsku lub na Podbielanskiej. Jak bedziesz zainteresowana napisze wiecej.
      • kamila785 do gepart... 29.01.05, 17:26
      • kamila785 do gepart.... 29.01.05, 17:30
        kurcze za szybko mi się wcisnęło...
        juz troche słyszałam na temat dr frankowskiej-konopa i jakoś wole kobiety choć
        w tym przypadku to nie ma znaczenia dla mnie ale szkoda ze ona nie pracuje w
        szpitalu.a jak ty z nia rozmawiasz o porodzie,masz juz jakies plany co do
        miejsca i czy rzeczywiście wazniejsza będzie dobra połozna niz sam lekarz?
        prosiłabym Cię o jakis bliższy namiar na ta lekarke .telefon i adres.
        a i jeszcze takie pytanie..czy ona jest bardzo droga?bo biore duzo duphastonu i
        lącznie z wizytami u gin wydaje miesięcznie sporo pieniędzy...
        dzięki za pomoc
        pozdrawiam
        kama
        • gepart_czester Re: do gepart.... 29.01.05, 18:08
          Kamilo,
          dr Frankowska jest przesympaytczna osoba i dobrym fachowcem. Kazda moja wizyta
          u niej trwa min. 30 min i to dla tego, ze zadaje jej 1000-ce czasem nawet
          glupiutkich pytan. Nie ma mozliwosci, ze mi nie odpowie, ona zawsze wszysko
          wyjasni, rozpatrzy, wytlumaczy i nawet pozartuje. Pamietam zanim zaszlam w
          ciaze, moja pierwsza wizyte - oczywiscie bylam przestraszona a ona najpierw
          zagadala mnie a nim sie spostrzeglam bylam posmile. Jednak to narazie malo
          istotne. Dr Frankowska przyjmuje na ul. Podbielanskiej w Spoldzielni w gdansku -
          koszt 45 zl. Ja tam nie chodze. Bylam tylko raz. Przyjmuje rowniez w prywatnym
          gabinecie na Chełmie na ul. Chalubińskiego, przyjmuje we wt 15-18, a w sr 11-
          13. Ja zawsze chodze w srody. Podaj mi Twoj adres netowy to podesle Ci komorke,
          bo nie mam nr do gabinetu.Aha koszt wizyty - 50 zl. Jednak jesli chodzi o
          pienizaki to czasem jest tak, ze ja w ogole nie placilam jak np przychodzilam
          na konsultacje czy po jakas recepte. Dr kasuje tylko za badanie.
          Aha jesli chodzi o porod - rozmawialam na samym poczatku jednak pobieznie. Dr
          Frankowska uspokoila mnie, ze choc nie bedzie przy moim porodzie to ona
          zadecyduje ktory szpital - jak bedzie dobrze do wojewodziki, jak posladkowe to
          chyba zaspa. Jestem spokojna bo wiem, ze przekaze mnie w rece kogos zaufanego a
          nie "zeznika"smile. Aha dr nie ma w gabinecie usg, tak wiec to sa dodatkowe
          koszty. W sumie nie jest tanim lekarzem ale godnym polecenia. Kiedys bylam
          kilka razy u jakiejs slawy - wyszlam za drugim razem z olbrzymim niesmakiem,
          niedoleczona. Pozdrawiam.
    • elza78 Re: DZIEWCZYNY Z TRÓJMIASTA!!! SZUKAM DOBREGO LEK 29.01.05, 15:35
      ja chodze do doktora Zbigniewa Jankowskiego do przychodni na Abrahama w Gdansku
      nie prywatnie tylko w ramach NFZ, fajny facet, wszystko o co zapytasz
      wytlumaczy i pokaze, rowniez mezowi - czyli drugiej zainteresowanej stronie, w
      ogole duzo ciezarnych kobiet chodzi do niego z tego co zauwazylam, ale niestety
      nie pracuje chyba w zadnym szpitalu, nie wiem, ale ja i tak zamierzam rodzic w
      Pucku, wiec nie jest mi potrzebny lekarz pracujacy w ktoryms z trojmiejskich
      szpitali..., nawet chyba gdybym rodzila tutaj, to tez bym sie nie zdecydowala
      na oplacenie lekarza, chyba lepiej wziac dobra polozna jak wszystko przebiega w
      ciazy prawidlowo i przewidywany jest porod bez komplikacji
      • mariolcia77 Re: do kamili 01.02.05, 16:16
        Ja jestem majówka ale też chodze do doktora Jankowskiego, dokładnie jak elza,
        też sobie go bardzo chwale, nie musisz tam nic płacić za wizyte bo to
        przychodnia, ale za usg któreś tam z kolei już sie płaci 30 zł, sprzęt ma dobry
        z tego co zauważyłam, wykrył mi dość szybko płeć maleństwa, na każde pytanie
        odpowiada, potrafił mnie nie raz uspokoić, jest naprawdę dobrym fachowcem. A
        długość wizyty nie jest wyznacznikiem dobrego lekarza, ja jestem różnie, jak
        mam dużo pytań i usg to długo siedze, jak mnie tylko zbada a ja akurat nie mam
        listy pytań to krótko siedze.
    • kamila785 do gepart.. 30.01.05, 14:49
      dziękuje ci bardzo ,tak to jakos napisałaś że zadzwonie i sie do niej
      umówię .jak piszesz że rozmawia z Tobą pół godziny to nie moge uwierzyc,moja po
      10 min juz zakłada ręce i robi porzadek na stoliku co oznacza koniec wizyty...a
      ja jej płace 100 zł za wizyte i tez nie ma usg
      eh szkoda pisać...
      mój adres to stony@wp.pl albo GG 3895116
      dzieki raz jeszcze ,jakbym wiedziała jak sie nazywasz to bym jej powiedziała
      kto mi ja polecił smile
      pozdrawiam
      kama

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka