mrowka75 27.10.05, 17:07 Hej, Arianko, jesteś jeszcze,? Ostatniego twego posta zlokalizowałam ok.22,10. Czyzby natura Cię już zawezwała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka75 Re: Ariana!! 27.10.05, 22:13 no to pewnie się rozdwaja... trzymam kciuki arianko. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Ariana!! 28.10.05, 10:47 A figa! Jeszcze się nie rozdwaja ) Czekam na Krugerkę z tym rozdwajaniem, tp mamy na ten sam dzień, to i urodzimy jednego A od zeszłego tygodnia męczę sie z katarem, który został mi po tamtym przeziębieniu. Mam go głęboko w nosie a on się do mnie przyczepił jak ten rzep Weszłam może ze dwa razy na forum, ucieszyłam się, że Krugerową wypuścili ze szpitala i że są nowe dzieci, ale nawet pisać mi się nie chciało, taka byłam wykończona i niewyspana tym mega katarem. Nawet wizytę sobie przełożyłam z wtorku na dzisiaj, bo nie chciałam jechać na porodówkę zakatarzona. Ale od wczoraj mi zdecydowanie lepiej i już nadrabiam zaległości w odhaczaniu się wszędzie gdzie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś