merida 14.11.05, 20:09 Dziewczyny! od kiedy zacząć stosować tabletki? trzeba czekać do pierwsze miesiączki? karmię piersią i narazie nie mam niczego co może przypominać miesiączkę. Gosia - mama Adasia 27.08.2005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azbestowestringi Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 14.11.05, 21:59 ja zaczelam w 7tyg po urodzeniu. nie ma co czekac na miesiaczke bo mozna wtedy baaaaardzo dlugo czekac. cerazette mozna zaczac kiedy sie chce a po tygodniu stosowania daje zabezpieczenie.. ale strasznie "wysusza" Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 14.11.05, 22:03 Ja jak tylko bylam u ginekologa po 6 tyg dostalam recepte i odrazu wzielam jestem zadowolona dobrze sie czuje bylam dzis na kontroli i wszystko ok zaczelam barac odrazu nie czekajac na okrs tak powiedzial gin Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 15.11.05, 08:31 Mam pytanko : jaka jest cena cerazette??? Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 15.11.05, 08:43 w anglii daja za darmo i bez recepty... Odpowiedz Link Zgłoś
szyman33 Re: Pytanie do azbestowestringi 16.11.05, 16:54 azbestowestringi napisała: > w anglii daja za darmo i bez recepty... tzn. jak to jest i dziesz do apteki i ci je daja??? Napisz prosze bo mam brata w Londynie i moze bym go wykorzystala do sprowadzenia ich dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malta25 Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 15.11.05, 09:24 37 zeta podkarpackie-Stalowa Wola Odpowiedz Link Zgłoś
nie_zapominajka1 Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 15.11.05, 13:24 A ja mam pytanie innego rodzaju, czy naprawdę ilość mleka po tej mini pigułce się nie zmniejsza? Bo wiem jaka jest teoria, a praktyka? Odpowiedz Link Zgłoś
azbestowestringi Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 15.11.05, 14:57 ja nie zauwazylam... mleka mam tyle samo co wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
alciafedo Re: cerazette - od kiedy zacząć?? 15.11.05, 15:16 ja ez nie zauwazylam zadnych zmian cena 38-39 zl-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
faq cerazette a celulit? 16.11.05, 11:06 nabawilam sie cholerstwa przed ciaza, w czasie tylko sie poglebil za to teraz nogi i tylek jak marzenie!! wiec sie waham czy cerazette nie spowoduje nawrotu.. czy to tylko przejsciowy stan wynikajay z karmienia. ale jesli to hormonow wina to bede siebie i meza katowac gumka a hormonow zadnych do ust juz nie wezme Odpowiedz Link Zgłoś