anius26 06.12.05, 12:06 Jestem w 17tc i od kilku dni bolą mnie sutki, a wczoraj zauważyłam na brodawkach (szczególnie na prawej) powiększone gruczoły, a nawet lekką opuchliznę. Napiszcie czy to normalne i czy Wy też macie/miałyście coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilia25 Re: ból sutków 06.12.05, 18:16 anius ja nie mam bolu, ale okropnie mnie te miejsca swedza. drapie, bo nie daje rady. a to jeszcze gorzej.ale coz. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: ból sutków 07.12.05, 09:35 Zupełnie naturalne podczas ciąży Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: ból sutków 07.12.05, 10:25 W pierwszej ciazy tak miałam. A teraz, pomimo ogromnych juz rozmiarów biustu , na razie spokój Niedługo skóra na brzuchu pewnie zacznie swędzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak-i Re: ból sutków 07.12.05, 10:48 ja mam MEGA powiekszone piersi!!!! i co za tym idzie sutki tez ale jeszcze nie ola, czasem swędza ale da sie wytrzymac. Wczoraj bawiłam sie z 4 miesieczna sąsiadeczka- chyba beda jej rosnąc zabki wiecie co nie wiedziałam ze takie dzieci tak mocno ssią bo sobie wkładał mój palec do buzi i ma odruch ssania---oj moje suteczki jak juz bede karmic mojego brzdąca Odpowiedz Link Zgłoś
anius26 Re: ból sutków 07.12.05, 16:41 No właśnie zapomniałam dodać, że nie dosyć że bolą to jeszcze swędzą. Dzięki za informacje, przynajmniej wiem że wszystko jest ok ) Pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link Zgłoś