Dodaj do ulubionych

Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-)))

20.12.05, 14:57
O 17.15 mam USG i mamy szukać oznak płci, nie mam ciśnienia na żadną płeć ale
i tak czuje wielkie podekscytowanie smileNo i jak zwykle po pierwsze denerwuje
się czy wszystko dobrze tam u mojego maluszka w środku a jak już się okaże,
że wszystko dobrze, możemy szukać oznak płci smile

A teraz idę się czymś zająć do 17tej smile
Obserwuj wątek
    • pszczolka2 Re: Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-) 20.12.05, 15:09
      Napisze raz jeszczesmile
      Ja też mam dzisiaj wizyte i już nie mogę się doczekaćsmile))
      Coś ten 20.12 prawie dla każdej co poszła na wizyte jest szczęśliwy jeżeli
      chodzi o płeć i całość oczywisciesmile
      Daj znać jak wrócisz!

Pozdrawiam,Ola
      • xixx Re: Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-) 20.12.05, 15:25
        smileNawet nie wiem kiedy ten durny komputer wyslal mojego posta dwa razy,
        oczywiscie z tekstem wstawionym w srodek, siedze na laptopie mojego chlopaka i
        nienawidze go, znaczy laptopa , nie chłopaka wink i mnie trafia jaka to zlosliwa
        machina (dalej mowię o laptopie wink Jendak wolę stacjonarne komputery, echhh...

Ty tez daj znać koniecznie po!
        • oliwka05 Re: Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-) 20.12.05, 16:04
          Ja idę jutro poogladać moje maleństwo! Mam nadzieje, że bedzie już widac , bo
          to 20 tydzien sie zaczyna.Ale przede wszystkim chce usłyszeć, że dzidzia ma sie
          dobrze i niec złego sie nie dzieje, bo ostatnio często twardnieje mi brzuchsad
        • olutek_m Re: Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-) 20.12.05, 16:27
          Cudownie, że bedziesz wiedziała przed Świetami. My jak narazie nasze Maleństwo
          traktujem jak dziewczynkę. Mój Mąż mówi o nas "moje dziewczyny". Lub "Kupiłem
          prezent dla Emilci, zamkni dziecku oczy". A kupuje jej prezenty coraz cześciejsmile
          Przez ostanie dni zauwarzyłam, że dosłownie wywaliło mi brzuch. Bardzo ciągnie
          mnie brzuch od spodu. Gdyby nie to, że czuje ruchy Maleństwa to stawiłabym sie u
          lekarza. I tak mam wątpliwosci czy nie wyskoczyć, dla świetego spokoju...
    • dollores1 Re: Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-) 20.12.05, 16:14
      Ja też dzisiaj o godz. 20 ide na usg połówkowe - genetyczne. Mam nadzieję że
      przy okazji poznam płeć, ale najbardziej liczę na to że z dzieckiem wszystko ok.
      Liczę na to, że będziemy miec drugą córkę, mąż też chce znowu dziewczynkę smile
      • xixx Re: Dziś dowiem się pewnie czy Pola czy Julek :-) 20.12.05, 16:26
        wiec widzimy sie tu dzis wieczorem i wymieniamy informacjamismile a ja juz pedze
        na usg,pa!
    • xixx Maly Juleczek urodzi się ok 21 maja :-))))))) 20.12.05, 20:50
      Jak wyzej, jest piękny! Waży całe 225 gramów i wszystko ma tam gdzie trzeba i
      takie jak trzeba smile Łącznie z siusiakiem, którego zaprezentował beż zadnej
      żenadybig_grin

Co do wyników mojej morfologii, tak samo jak ty Pszczólko mam niską - 10,8 ale
      tak to już jest w ciąży, naszi mali pasażerowie wysysają z nas troszkę, mnie
      lekarz przepisał żelazo. Poza tym wyniki mam ok.

Czekam na wieści od Was!

maja i julek smile
      <a
      href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;127/st/20060523/dt/6/k/cb98/preg.png"
      target="_blank">tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;127/st/20060523/dt/6/k/cb98/preg.png</a>
      www.schronisko.alpha.pl/
    • dollores1 jestem w szoku - będę miała syna !!! 20.12.05, 22:00
      Dzisiaj miałam robione usg połówkowe.
      Byłam pewna, że to będzie dziewczynka (nie wiem skąd ta pewność, po prostu nie
      opuszczało mnie takie przeczucie). Mam już 2 letnią córeczkę, ale i tak
      liczyłam na dziewczynkę. Dokupiłam mnóstwo ubranek dziewczęcych. A tu na usg
      okazało się, że chłopak (mamy zdjęcie siusiaka) !!!

Waży 320 g, czyli zgodnie z wiekiem ciążowym (18 tyg + 4 dni). Wszystko ok,
      zdrowy smile
      • k_maja Re: jestem w szoku - będę miała syna !!! 20.12.05, 22:04
        Dziewczyny - jakaś chłopczykowa epidemia na naszym forum czy co??? smile))
        • mysza_33 Re: chłopczykowa epidemia !!! 20.12.05, 23:28
          No jak widać tak, do mojego synusia też się wszyscy w rodzinie przyzwyczajają...
          smile. Ja mam taki napis wyhaftowany na uszytych przez mamę majtkach - Myszka (no
          bo ja jestem Mysza)... Teraz trzeba będzie poprawiać. Mój mąż nadal nie może się
          przestawić i po przebudzeniu rano pyta się: jak tam moje Myszki wink Ech, co to
          się dzieje, deficyt, deficyt... delikatnej płci!!!
          smile)))
          • vanilia25 a ja nie mam takich wiadomosci:( 20.12.05, 23:35
            witam bardzo pozno, fajnie wam ze wiecie, moja lekarka zawsze mowi mi ze
            wszystko oki (co mnie bardzo cieszy i musi byc tak do koncasmile)))), ale jakos
            plec ja nie interesuje. ostatnio zapytalam to powiedziala ze na polowkowym w
            styczniu zobaczymy. juz sie nie moge doczekac. ja wogole z niecierpliwoscia
            czekam na kazda nastepna wizyte, kocham slyszec ze wszystko spoczko i ogladac
            moja PERELKE!!!!smile))))pozdrawiam, dobranoc
            • vanilia25 wiek Perelki 20.12.05, 23:38
              tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060517/dt/6/k/3692/preg.png

tak wlasnie nazywam moja Fasolke, to jakby podswiadomnie ksywka dla
              dziewczynki. teraz tak sobie pomyslalam.
            • mysza_33 Re: a ja nie mam takich wiadomosci:( 20.12.05, 23:40
              Dobrej nocy Vanilia. Mój też mi nie mówił, dopiero gość robiący to 3D był taki
              skory do gadania... Albo być może maluch mu się idealnie wystawił. Dziś
              ogladałam jeszcze raz tą stronę, którą podesłała nam kiedyś chyba Finka albo
              Zeberka (?) o interpretacji wyników usg, gdzie były przykładowe zdjęcia płci. No
              i upewniłam się, że to moje cudo to mężczyzna.
              Trzymam kciuki, by Ci się udało podejrzeć malucha następnym razem, pa.
              • xixx Re: a ja nie mam takich wiadomosci:( 21.12.05, 10:01
                A gdzie jest ta stronka ze zdjęciami płci z USG?
                • finka11 Re:chyba o tą stronkę Ci chodzi 21.12.05, 15:47
                  www.amwaw.edu.pl/~fetus/usg1.html
                  • xixx Re:chyba o tą stronkę Ci chodzi 21.12.05, 18:34
                    Dziekuje, u mnie na zdjeciu nie widac az tak dokaldnie ale lekarz zarzekal się
                    że na 100% chłopiec, a mam do niego zaufanie, napewno wiedzial co mówi i
                    ten "palec" między nogami to siusiak Julka smile
              • vanilia25 dzieki Mysza i Myszek:)) 21.12.05, 11:19
                no wiem, narazie nie mysle o tym az tak. najczestsze mysli to zeby bylo ok, a
                potem czy Łobuzek czy Łobuziarkasmilepzdr
                • mysza_33 Re: dzieki Mysza i Myszek:)) 21.12.05, 18:45
                  No właśnie... Myszek, tak zaczęliśmy o maluchu mówić smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka