kali115 07.03.06, 20:10 mam pytanko czy ulegacie małym terrorystom bo ja tak jak chce na rączki to biorę chce gazete to daję itd. nie potrafięmu niczego odmówić jest taki słoooodki pucunio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniapatryk Re: uleganie bąbelkom 07.03.06, 20:11 Niestety,ulegam w wiekszosci przypadkow ) Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: uleganie bąbelkom 07.03.06, 21:19 ja też ulegam ale sa pewne granice przez nas wytyczone, których przekroczyć kategorycznie nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
malex Re: uleganie bąbelkom 07.03.06, 21:22 ulegam bąblowi... on jeszzcze taki maly i ciekawy swiata. to wszystko to chęć poznania, a ja chce mu caly swiat u stop ulozyc... i jak tu nie odmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: uleganie bąbelkom 07.03.06, 21:25 u nas tak samo wszystko jego gazeta, sciana, porecz od schodow, lustro ... wszytsko musi dotknac, polizac, zbadac ja sobie tak mysle widze ten swiat juz 30 lat prawie a on dopiero 6m-cy niech mu bedzie jak sie rwie do czegos niebezpiecznego to odwracam jego uwage szkolenie czego wolno czego nie wolno zaczniemy pozniej Odpowiedz Link Zgłoś