miodzio_k 09.03.06, 13:50 usunięta przez pracownika! Maja takie prawo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkaela Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 13:58 Wlasnie... bo nie zdazylam sie dolozyc. Jak cos nie tak z tym allegro, to daj mi Kika namiary na priva to zrobie przelew bezposrednio na konto. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 14:37 no własnie nie wiem o co chodzi sprawdzałam w regulaminie i nic nie ma na ten temat ehhh zawsze pod górkę napisze do tych bucyfałów - bo ładniej nie mogę ich nazwać i zobaczymy jakiż to powód wymyślili.... Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 15:11 czekamy z niecierpliwością na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 15:16 Ja już chyba wiem - brat mnie uświadomił (jest starym wyjadaczem allegro) - potraktowali to jako aukcję która w łatwy sposób miała zyskać punkty dla Kiki!!! Pewnie nie zadali sobie trudu żeby zrozumieć!!! wg allegro są to tzw. aukcje za 1 zł - tylko dla punktów Podobno za to zawieszają konta i wystawiającym i kupującym... Ale oczywiście czekam co napisali oficjalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 15:26 grrrr to co?? przeziez nie zrobie cegiełek po 10zł - wszak są takie wpłaty ale.... bez przesady - chodzi o symboliczną złotówkę która pojedynczo nikogo nie zbawi a w grupie - da bardzo dużo. Szukałam innych podobnych aukcji i tam doszukałam się takich róznic: - "fizyczna cegiełka" - np. zdjęcie albo jakaś rzecz zrobiona własnoręcznie albo coś tam... - dokładne wyjasnienie procedury przekazania pieniędzy - skany zaświadczeń itp. no ale tu nie chodzi na szczęście o chore dziecko tylko o... (albo aż o) wózek kupiony zreszta przez allegro!! czekam na wyjaśnienie, znając życie... poczekam sobie jeszcze troche Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 15:26 a wogóle ) to czy my nie jesteśmy sąsiadkami?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 15:56 dzieli nas pewnie kilkaset... metrów os. Lecha się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 16:37 ) sie ukrywałaś bestyjko!! już my Cię z Maksiem znajdziemy Odpowiedz Link Zgłoś
milka1974 Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 17:29 nigdy nie przyszło mi do głowy się ukrywać zresztą jest to nierealne Odpowiedz Link Zgłoś
annairam Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 15:48 To mamy bezposrednio na konto wpłacać?... bo już zgłupiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sasza71 Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 16:35 moge prosic kika o nr konta-nie zdazylam przez allegro?na poczte gazetowa,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
qbolina Re: kika co jest z aukcją? 09.03.06, 17:03 w tym poście jest numer forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25239&w=38133772&a=38188147 Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Odpowiedź allegro 10.03.06, 10:50 "Witam, Dziękuję za kontakt. Przykro mi, ale byliśmy zmuszeni usunąć aukcję, ponieważ naruszała zasady obowiązujące w Allegro. Wystawianie aukcji charytatywnych jest w serwisie dozwolone pod pewnymi warunkami. Przedmiot i opis aukcji muszą być zgodne z Regulaminem serwisu, a pieniądze nie mogą być wpłacane na prywatne konto, lecz na konto fundacji. Numer konta oraz nazwa fundacji powinny się znaleźć w opisie aukcji. Z dostępnych mi danych wynika, że opis aukcji będącej przedmiotem korespondencji naruszał zasady obowiązujące w serwisie. Niedozwolone jest bowiem sprzedawanie na jednej aukcji wieloprzedmiotowej przedmiotów różniących się między sobą. Polecam lekturę naszej Pomocy, a w szczególności: Zasady na Allegro > Zasady dotyczące wystawiania i opisu > "Wybór towaru z listy". Podaję odnośnik: www.allegro.pl/help_item.php?item=322 Uprzejmie proszę, aby wystawiając przedmiot za pośrednictwem naszego serwisu pamiętała Pani, by robić to zgodnie z naszymi zasadami. W przypadku napotkania przedmiotów lub aukcji budzących wątpliwości, uprzejmie proszę o zgłoszenie tego faktu poprzez opcję "Zgłoś naruszenie zasad" lub poprzez formularz kontaktowy: www.allegro.pl/kontakt Dzięki temu będziemy mogli polepszyć jakość serwisu i bezpieczeństwo transakcji. Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: Odpowiedź allegro 10.03.06, 12:29 wczoraj zaczełam szukać w regulaminie powodów dla jakich aukcję można usunąć. I pisało coś o tym ze oni nie są w stanie wczystkiego sprawdzać, ża usówają na zgłoszenia innych. I też pomyślałam że to sprawka jakiegoś zazdrośnika. Chciał pożałować dziecku niezbędnej rzeczy jaką jest wózeczek. Drań i tyle. Ale na szczęscie wszytsko się pomyślnie ułożyło. Odpowiedz Link Zgłoś