liniosek 15.04.06, 22:44 juz gondola coraz mniejsza sie robi,choz niunia jeszcze w niej jezdzi.Planuje na dniach przeprowadzke do spacerowki.A czy wy juz wszystkie sie przeprowadzilyscie,czy sa jeszcze bobasy jezdzace w glebokim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuncwotek Re: przeprowadzka do spacerowki 15.04.06, 22:48 Ja mam Voyagera 005 to jest spacerówka i ala gondolka w jednym. Tzn.wystarczy zdjąc taki materiał i już jest spacerówka. Super sparawa.Przekladana rączka. Jeszcze jeździwmy w głębokim i w śpiworku. Jak będzie cieplej to odplamy spacerówkę;D Odpowiedz Link Zgłoś
taormina Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 07:53 My już od ponad miesiąca w spacerówce. Madzia siedzi bardzo stabilnie od początku marca i nie chciała już leżeć na spacerach. Poza tym jest tyle ciekawych rzeczy do zobaczenia na spacerze, kto by tam spał! No a lepiej widać ze spacerówki. Nie było wyjścia... )) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia152 Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 08:03 my już od tygodnia w spacerowce, Igor wogole nie chcial lezeć w glębokim Odpowiedz Link Zgłoś
mloda25 Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 08:26 My wlasnie wczoraj kupilismy spacerowke Maclaren quest.Dzisiaj bedzie pierwsza przejazdzka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 10:00 My jeszcze w gomdoli,ale jak mały nie spi to dźwigamy go do pozycji półsiedzącej i wtedy też moze podziwiać świat.Też mamy funkcje przerobienia naszego wózka na spaecerówkę i zrobimy to jak będzie jeszcze trochę cieplej Odpowiedz Link Zgłoś
majka.majka Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 11:25 My też w spacerówce, od miesiąca. Mamy chicco 3 fun. Mała uwielbia siedzieć i obserwować świat. Tylko kiedyś bardzo chętnie spała na spacerkach, a teraz ciężko z tym, przecież tyle ciekawych rzeczy jest na świecie. No. ale nie narzekam, bo na spacerkach nie marudzi, a za to w domku śpi i mamusia może coś sobie porobić. Pozdrawiamy (mamy 8 miesięcy) Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 11:38 My od dwóch dni w spacerówce. Na spacerze ogląda świat. Teraz Julia śpi wyłącznie w domu - mogę wiecej zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
liniosek Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 12:24 my mozemy tez przerobic na spacerowka,ale planuje kupis sama spacerowke,bo ten jest ciezki.Dziewczyny jaki probponujecie mi wozek spacerowy tzn chodzi mi zaby sie rozkladal do lezenia (bo mala jeszcze nie siedzi stabilnie) lekki i w miare tani.Pytam sie bo nie orietuje sie jeszcze w tych wozach.I jeszcze jedno na co jeszcze mam zwracac uwage w zakupie.Moze macie jakies fajne zdjecie spaceroki do pokazania ktore warto kupic Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: przeprowadzka do spacerowki 16.04.06, 22:27 My jeszcze nie mamy spacerówki, ale właśnie kupujemy. Emiś już nie lubi jeździć w gondolce, nawet z podparciem pleców - mało widzi i denerwuje się. W ostatnich dniach na spacery chodzimy z nosidełkiem na brzuch, co mu się bardzo podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: przeprowadzka do spacerowki 17.04.06, 10:59 my jeszcze w gondoli ale mamy obszerna peg perego wiec mala ma niej jeszcze duzo miejsca, zreszta bardzo ja lubi, jak nie spi to jej podnosze zaglowek i oglada sobie swiat. Czasem wychodzmy na spacer w nosidelku i mala badzo to lubi. Spacerowki jeszcze nie mamy bo wciaz zastanawiamy sie nad tym jaka kupic, faworytem jet peg perego At4 troche waga nas odstrasza, ale i tak jest to chyba nabardziej komfortowy pojazd dla maluchow ze wszystkich dostepnych na naszym rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
monismonis Re: przeprowadzka do spacerowki 17.04.06, 11:38 My tez juz w spacerówce od miesiąca Patryk nie siedzi jeszcze stabilnie ale w pozycji półsiedzącej całkiem fajnie mu sie siedzi. My kupilismy deltim Kazoo jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: przeprowadzka do spacerowki 17.04.06, 19:48 Natalka jezdzi w spacerowce od ponad miesiaca. kupilismy Quinny Buzza, bardzo nam sie podoba Natalka juz w ogole niechce spac na spacerkach... Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: przeprowadzka do spacerowki 17.04.06, 22:16 my przesiadlyśmy się jakieś 3-4 tygodnie temu bardziej mnie chyba na tym zależalo bo podoba mi się kolor spacerówki....)) Basia spacery nadal przesypia, ale spacerówka rozklada nam się na plasko my mamu mutsy i uwielbiam ten wózek jego wady to cena i waga Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: przeprowadzka do spacerowki 19.04.06, 00:54 od konca marca w spacerowce. No to mam niewygode taka ze fotelika juz na stelarz nie zamontuje. Ale fajnie jest. Mała uwielbia spacerówkę, jak nie spi to podziwia swiat musze znalezc w necie jak domowym sposobem zrobic tak, aby spacerowka quinny speedi sx byla w pionie. Niestety to wada tego wozka - nie da sie zrobic calkowitego pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
ninjo Re: przeprowadzka do spacerowki 19.04.06, 10:46 Sylwia, ja wlasnie chcialam Speediego, ale nie kupilam dlatego, ze ma pochylone siedzisko i nie ma palaka. W koncu kupilam Buzza, ale z kolei on ma mneijsze przednie kolko, a to utrudnia wjezdzanie na krawezniki. ale nie znalazlam idealnego wozka, juz Buzz najbardziej nam odpowiadal Odpowiedz Link Zgłoś