dysia83 10.07.06, 11:46 Cześć mamuśki Czy wasze maluszki nadal ulewają.Mój Szymek w dalszym ciągu ulewa, tak jak na początku.Sama nie wiem, może za często je...Czasem muszę go przebierac nawet 7 razy na dobę!!!A i tak zakładam mu śliniak.Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatomek3 Re: Odnośnie ulewania 10.07.06, 11:52 mó Michałek też jeszcze ulewa, i też często zmieniam tu body- to mnie denerwuje (jego zresztą też), ale cóż trzeba to trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: Odnośnie ulewania 10.07.06, 11:53 acha... wydaje mi się że troszkę mniej ulewa Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Odnośnie ulewania 10.07.06, 15:20 Ulewanie może być nawet do 6 miesiąca. Mój Aleksiu również ulewa, choć już nie tak często jak na początku. Staram się aby po każdym posiłku beknął sobie i to poządnie Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
topola4 Re: Odnośnie ulewania 10.07.06, 16:23 Niestety córeczka sporo ulewa. Na szczeście teraz jest gorąco i leży golutka, ale prześcieradło i nasze ubrania wyglądają nieszczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2512 Re: Odnośnie ulewania 10.07.06, 18:28 moja córeczka też ulewa czasmi i noskiem jej popłynie biedaczka (( Odpowiedz Link Zgłoś
babie_lato1 Re: Odnośnie ulewania 10.07.06, 18:35 Cześć, nasz też ulewa - mam wrażenie, że zaczął od kiedy częściej go karmię (musieliśmy go podtuczyć, bo mało przybierał - karmię tylko piersią) - może to niezbyt odkrywcze... Ale ulewa też już strawionym, lekarka powiedziała, że może zrobimy mu USG, żeby sprawdzić czy to nie refluks. Ma 10 tygodni. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś