Dodaj do ulubionych

Dobry powód do zamknięcia forum!!!

18.08.06, 14:43
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=47049273&a=47049273

chyba też przyznacie że trzeba byłoby zamknąć nasze forum by uniknąć takich
właśnie "incydentów" ??? - czyli cytowania nas, strach pomyśleć co komuś może
strzelić do głowy i np. wykorzystać zdjęcia naszych dzieci!!!
Obserwuj wątek
    • agancarz Koniecznie zamknac!!! 18.08.06, 14:46
      Wlasnie czytalam ten watek, nie skomentuje...
    • pszczolka2 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 14:47
      Daj spokój czytałam to brak słów.
      Nic dodać nic ująć!!!

Pozdrawiam,Ola i Aleksiu
      • pszczolka2 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 14:48
        Ale się ....

sad
    • pszczolka2 Czy ktoś wie gdzie jest rapid lub zebra?? 18.08.06, 14:50

• mysza_33 właśnie skomentowałam... 18.08.06, 15:24
      tam, na wychowaniu.
      Gani za zachowanie, a sama wiele kultury nie ma... Pszczółka, tak mi przykro, aż
      mną zatrzęsło. Nie martw się.

Mysza
    • mysza_33 raczej wścibska i tchórzliwa 18.08.06, 15:27
      chyba jej posłodziłam. Dopiero teraz przejrzam wątki Pszczółki. Wiecie co mnie
      zastanowiło? Dlaczego nie skomentowała tego u nas na forum? Zwracając się
      bezpośredni do Ciebie Pszczółko? Tylko gdzieś w ukryciu, na wychowaniu, tak
      perfidnie komentując. Dramat! Tzw. burzyciel... Brak słów.

Mysza
    • patrycjabl79 Tez jestem wstrzasnieta!! 18.08.06, 15:32
      Pszczolko nie przejmuj sie,
      my Cie znamy i dobrze wiemy jak bardzo kochasz swojego Aleksika

szkoda poprostu slow na tego typu hasla!!!! tez jestem za zamknieciem forum!!
    • gniewkowiec Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 15:53
      Ciarki mi chodzą po grzbiecie jaj czytam te farmazony na forum Wychowanie!
    • k_maja Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 15:57
      zamykajmy i juz.szkoda gadac. a przejmować się nie ma co!
      • kajunia13 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 16:03
        ja uwazam ze forum powinno byc ukryte, po co takie nieprzyjemnosci, ale to
        swiadczy o wysokie wredocie!!! tej co podczytuje, obgaduje na innych forach ble!
        WSTYDZ SIE!
    • marianna72 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 16:13
      Dziewczyny pisze na pazdzierniku i na Wasze forum trafilam wlasnie z
      wychowania.Rozumiem wasze rozgoryczenie bo jak rozumiem ot.kobieta pisywala na
      waszym forum i jest jedna z Was.
      O ile nie pochwalam tego typu praktyk, przenoszenia cudzych postow i cytowania
      w innych miejscach i rozumiem ,ze mozecie czuc sie zdradzone , o tyle rozumiem
      szok wielu osob po przeczytaniu postu pszczolki2 i niektorych waszych
      komentarzy.
      Ktos stwierdzil nie pamietam nicka ,ze takie praktyki zdarzaja sie czesto tylko
      ludzie sie do nich nie przyznaja. To nieprawda i takie stwierdzenia nakrecaja
      tylko spirale bo w ten sposob tlumaczymy sobie nasze zachowanie ,ktore jest
      niedopuszczalne.
      Mysle ,ze istota takiego forum rowiesniczego jest rowniez skrytykowanie jesli
      ktos postapil zle a nie tylko glaskanie po glowie.
      Pszczolka postapila karygodnie i mysle ,ze wiecej przyjazni okazalybyscie gdyby
      zostalo to jasno powiedziane bo przeciez w pierwszej kolejnosci chodzi o to aby
      taki incydent sie nie powtorzyl a sprawa drugorzedna jest samopoczucie
      kolezanki.
      Czy zadna z Was nie poczula sie zaszokowana po przeczytaniu postu
      pszczolki ,ktora przyznaje sie do bicia swojego TRZYMIESIECZNEGO DZIECKA czy
      tylko sie nie wypowiedzialyscie ? Przeciez konstruktywna krytyka ,jaks rada
      moze tylko zahamowac podobne zachowanie w przyszlosci i o to wlasnie chodzi.pozd
      • mysza_33 Re: Jak pisałam 18.08.06, 16:18
        Krytyka owszem, ale nie zza krzaka. Ot_kobieta i jej podobne przeczytają sobie
        co o takich praktykach myślimy, bo u nas pojawić się nie odważyła.
        Chociaż dobrze, że takie osoby, jak Ty na to stać. To już wygląda lepiej. Nadal
        jednak nie mam zamiaru Pszczółki ganić, ani chwalić. Po prostu wypadek.
        Wystarczająco sama się zganiła publicznie, a skutki widać...

Mysza
      • martunia78 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 16:26
        ot.kobieta nigdy sie nie ujawniała na naszym forum.

Tak, ja byłam zszokowana tymi klapsami i odwaga przyznania się do tego i pewnie
        dlatego nic nie napisałam, poprostu wiedziałam co będzie dalej.
        Przykro mi z tego powodu co się stało wiem, że Pszczółka wyciągnęła wnioski i
        NIGDY już tego nie zrobi.
        Przytulam mocno.marta
      • nikasob Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 16:28
        Owszem - ja byłam zaskoczona - ale nie napisałam "zrobiłaś źle" czy "zrobiłaś
        dobrze". Pszczółka sama zrozumiała co się stało i chciała się tylko podzielić
        swoimi uczuciami. Swoją drogą przecież nikt tego nie pochwalił!
        • xixx Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 16:37
          Faktycznie pisanie "zza krzaka" było nie fair ale przyznam, że ja osobiście
          wolałam nic nie nie dpowiadć w wątku o klapsach, żeby nie zostać odebraną jako
          podjudzaczka ale w rzeczywistości gdy zbaczyłam 3 wątki napisane w ciągu 2 dni
          na ten sam temat przez pszczlkę - poczulam conajmniej niesmak i widcznie nie
          tylko ja. Rozumiem, że ma problem ale sorry - jeden wątek wystarczy, a wątki
          typu cd. czy zaraz potem - już jest ok - to lekka przesada, miałam wrażenie
          delektowania się zainteresowaniem swoją osobą a temat faktyczny - uderzone
          dzieco zszedl na dalszy plan. Wątek na forum wychowanie jest faktycznie nie ok
          dlatego, że jest prowadzony za plecami ale poza wszystkim jak na mój gust jest w
          nim trochę racji. Nie uważam, że zaraz należy zamykać forum, jesteśmy dorosłe i
          chyba potrafimy mieć odpowiedni dystans do spraw które tego dystansu wymagają?

Być może teraz ja oberwę za "wyłamanie się" ale skoro w
          sprawa nabrała takich rzmiarów, postanowiłam się jednak wypowiedzieć.

Pozdrawiam.
      • k_maja Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 17:20
        jeśli czytałaś cały wątek z tym zdarzeniem to wiesz, że nikt pszczółki nie
        chwalił.Nikt takiego zachowania nie pochwala, ani nie pochwalił. Ale ganić? po
        co? ona sama doskonale wiedziała, że zrobiła źle. Poza tym, chyba sprawa została
        sporo przejaskrawiona. nie można o tym mówić jak o "bicu trzymiesięcznego
        dziecka". Tak się właśnie rodzi sensacja. ale sensacja to nie PRAWDA
        • xixx Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 17:23
          Jeśli coklwiek ganię, to pisanie w 3 wątkach o tym samym, jeden w zupełności
          wystraczy, jak ktoś chce odpisać to odpisze, jak nie to wątek spada - takie
          prawo forum i nie ma co na siłę próbować tego zmieniać. Gdzieś zganiłam
          pszczólkę za klapsy?
          • aniatomek3 do xixx 18.08.06, 17:31
            > Jeśli coklwiek ganię, to pisanie w 3 wątkach o tym samym, jeden w zupełności
            > wystraczy, jak ktoś chce odpisać to odpisze, jak nie to wątek spada - takie
            > prawo forum i nie ma co na siłę próbować tego zmieniać.
            Masz rację - też tak myślę.
          • k_maja Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 17:38
            mój post był do marianny72.
            pozdrowienia
            kasia
            • xixx Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 17:39
              Acha, to ok, źle zrozumiałam.
        • marianna72 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 18:47
          Nikt nie chwalil ale nikt wyraznie nie powiedzial ,ze czyn byl nagany .Ktos
          wrecz napisal ,ze tak sie czesto zdarza tylko inni sie ne przyznaja.( nie moge
          niestety przytoczyc bo watek zniknal)
          Nawet jesli pszczolka na poczatku byla przerazona swoim zachowanie mysle ,ze po
          lagodzacych postach , ktore tu dostala mogla tylko pomyslec ,ze wlasciwie nic
          sie nie stalo, tak bywa.
          Dziewczyny w tym wszystkim nie pszczolka jest najwazniejsza tylko dziecko.
          Sorry ,ze tak naciskam ale na prawde tak nie bywa, to nie jest norma nie chce
          nikogo urazic,nie angazuje sie specjalnie w posty o klapsach czy inne takie ale
          tu sytuacja mna wstrzasnela.
          Pisze to wylacznie dlatego ,ze mama nadzieje ,ze pszczolka to przeczyta i nigdy
          wiecej sie to nie powtorzy.
          pozdrawiam
          • martinka74 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 19:44
            Zgadzam sie w calej rozciaglosci z marianna72. Ja akurat naleze do osob, ktore
            wypowiedzialy sie w tamtym watku, i ktore nie potepily i szczerze mowiac az
            poczulam wyrzuty sumienia z tego powodu, ze ograniczylam sie do powiedzenia,
            jak sama sobie radze w tkich sytuacjach, a nie potepilam czynu, wlasnie czynu,
            nie Pszczolki.Bron Boze nie chce tu dowalic pszczolce, i zal mi jej z ta cala
            historia na forum wychowanie, ale zgadzam sie z jedna wypowiedzia z tamtego
            forum, ze jesli czlowiek nie potrafi sie opanowac przy tak malym, bezbronnym
            dziecku, ktore jeszcze nie ma jakis swoich zlosliwosci, to co bedzie jak bedzie
            mialo 2,3 lata i bedzie dopiero potrafilo pokazac co potrafi. Nie chce Ci
            Pszczolko robic ta wypowiedzia przykrosci i bardzo by mi Ciebie tu brakowalo,
            gdybys odeszla, ale tak mysle.
    • pszczolka2 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 20:12
      wasze wypowiedzi co do opini na czyn lub na moją osobe są jak najbardziej ok
      nie mam do was o to żalu nie gniewam się nie obrażam itd...
      ale jestem zła i to nie pierwszy raz na samą siebie, że jestem tak głupia tak
      szczera tak otwarta do świata i ludzi itd...
      nie wstyd mi było przyznać się do tego, że Aleksiu dostał odemnie klapsy w pupe
      zaznaczam klapsy a nie "bicie 3-mc dziecka" jak kilka takich opini przeczytałam
      teraz wiem, że lepiej ukrywać to co robimy w naszych domach nie przyznawać się
      do tego tylko robić z siebie grzeczne ułożone poprostu bez skazy
      i jeszcze jedno nie wybiegajmy za 2 lub 3 lata co zrobie wtedy gdy Aleksiu
      będzie niegrzeczny
      zastanawiam się tylko ile z was ani razu 2 lub 3 latkowi nie da kalpsa?

życze wam miłego spokojnego weekendu
      • martinka74 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 20:56
        Pszczolka, to ze jestes taka szczera i otwarta, to jest wlasnie fantastycne!
        Bez tego to forum byloby martwe i nudne. I nie martw sie juz tym wszystkim.
        Milego wieczorusmile
      • marianna72 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 18.08.06, 20:57
        pszczolka2 napisała:

> wasze wypowiedzi co do opini na czyn lub na moją osobe są jak najbardziej ok
        > nie mam do was o to żalu nie gniewam się nie obrażam itd...
        > ale jestem zła i to nie pierwszy raz na samą siebie, że jestem tak głupia tak
        > szczera tak otwarta do świata i ludzi itd...
        Rowniez jestem osoba szczera i otwarta na swiat i ludzi.Pszczolko jesli ktos o
        czyms nie mowi to nie znaczy ,ze cos ukrywa moze poprostu tego nie robi.

> nie wstyd mi było przyznać się do tego, że Aleksiu dostał odemnie klapsy w
        pupe
        >
        > zaznaczam klapsy a nie "bicie 3-mc dziecka"

jak kilka takich opini przeczytałam
        > teraz wiem, że lepiej ukrywać to co robimy w naszych domach nie przyznawać
        się
        > do tego tylko robić z siebie grzeczne ułożone poprostu bez skazy

A moze lepiej poprostu zachowywac sie tak w swoich czterech scianach czy
        gdziekolwiek indziej aby nie musiec sie tego wstydzic i ukrywac.

> i jeszcze jedno nie wybiegajmy za 2 lub 3 lata co zrobie wtedy gdy Aleksiu
        > będzie niegrzeczny
        > zastanawiam się tylko ile z was ani razu 2 lub 3 latkowi nie da kalpsa?
        >
        > życze wam miłego spokojnego weekendu

Pszczolko2 nie znam Cie i nie wiem co spowodowalo takie Twoje zachowanie a nie
        inne. Naprawde trudno mi sobie wyobrazic jak mozna uderzyc ( dac klapsa trzy
        razy) takiemy maluchowi. Ja balam sie ,ze podnoszac nieumiejetnie zrobie
        jakas krzywde mojemu dziecku.
        Uwazam ,ze dobrze ,ze sie rozpetala taka burza jesli to ma w czyms pomoc i
        zahamowac tego typu zachowania nie tylko Twoje ale moze i innych matek.
        pozdrawiam
    • daga210 Re: Zamknąć forum!!! Pare słów do Pszczółki 18.08.06, 21:11
      Pszczółka olej cała sprawe, nie warto sie denerwować. Przyznam, że tez sie
      wkurzyłam i to nie mało!!! Jedze wstretne!! my tam wiemy co i jak, znamy sie
      nie od dziś. Wiesz najlepiej wskoczyć na obce forum, przeczytać co piate słowo
      i poźniej pisać bździny. Dlatego jestem ZA zamknieciem forum!!! i to jak
      najszybciej. Inaczej,w obawie przed krytyką przestaniemy szczerze pisać ..
      pozdr.
      Daga
      • olciamaz Re: Zamknąć forum - jestem za 18.08.06, 21:38
        Jestem rowniez za zamknieciem forum. szczerze powiedziawszy nie zdawalam sobie
        sprawy ze ktos tak wyszukuje i podpatruje , węszy i kopie a nuż wykryje jakas
        sensacje... szok!
        Znamy sie juz długi czas, wsrod "swoich" mozemy sie podzielic swoimi troskami
        spostrzezeniami a przede wszystkim byc szczere , zrobmy to jak najszybciej!

do pszczolki - olej ta babe , pliz
        • martunia78 Re: Zamknąć forum - jestem za 18.08.06, 21:57
          olciamaz napisała:

> Jestem rowniez za zamknieciem forum. szczerze powiedziawszy nie zdawalam sobie
          > sprawy ze ktos tak wyszukuje i podpatruje , węszy i kopie a nuż wykryje jakas
          > sensacje... szok!
          > Znamy sie juz długi czas, wsrod "swoich" mozemy sie podzielic swoimi troskami
          > spostrzezeniami a przede wszystkim byc szczere , zrobmy to jak najszybciej!
          >
          > do pszczolki - olej ta babe , pliz

Ja się pod tym podpisuję, też sobie nie zdawałam sprawy, że można tak robić,
          czyste chamstwo!
          • 1urszula1 Re: Zamknąć forum - jestem za 18.08.06, 23:34
            Dziewczyny, ja caly czas mam nadzieje, ze mowa jest o ukryciu forum , a nie o
            zamknieciu wogole? Przeciez, my tu juz rok razem jestesmy!
            • artistry1 Re: Zamknąć forum - jestem za 19.08.06, 07:54
              działa to na takiej zasadzie 1urszula1, a nie całkowitego zamknięcia forumsmile)
              Otwarte - każdy może pisać i czytać
              Zamknięte - pisać mogą tylko wybrani użytkownicy
              Ukryte - pisać i czytać mogą tylko wybrani użytkownicy
              Jeśli mogę cos powiedzieć czerwcówki 2006 tez zamykają swoje forum. U nas było
              wyszydzanie ze zdjęć jednej z uzytkowniczek forum i bardzo intymne czasem
              odpowiedzi na niektre postysmile
              Jak będizecie zamykac forum proszę o dopisanie mnie do listy, może częśto w nim
              nie uczestnicze ale urodziłam Paulinkę 17.05 i bardzo bym chciała mieć kontakt
              również z wamismile)Pozdrawiam serdecznie
              • dysia83 Re: Zamknąć forum - jestem za 19.08.06, 08:42
                Nie byłam na forum kilka dni z powodu wyjazdu i tylko domyślam się o co ta cała awantura...Ja też jestem za zamknięciem forum bo nie chce być podczytywana ani podglądana przez obce osoby.A co do zachowania pszczólki to sory ale mam zastrzeżenia.Przecież 3-miesięczne dziecko nie jest świadome, że jest niegrzeczne a tym bardziej nie rozumie dlaczego własna matka go krzywdzi.Nie spodziewałam się tego po Pszczólce...
                • kokardka_80 Re: Zamknąć forum - jestem za 19.08.06, 09:08
                  No i sama nie wiem co napisać. Strasznie dużo tutaj różnych rzeczy zostało
                  poruszonych! Zachowanie pszczółki ok nie było, wiemy to i my, wie to i
                  pszczólka. Wiele z nas potępia to zachowanie, część była poruszona (ja też),
                  część chciała pocieszyć. Ale tu chodzi własnie o wywlekanie z NASZEGO forum na
                  inne i tam komentowanie!! Należało powiedzieć Pszczólce, co ma sie do
                  powiedzenia, a nie szukanie sensacji. Też nie pomyślałam ani razu, ze to forum
                  czytaja też takie osoby....
    • sadprawnik Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 19.08.06, 11:32
      przeczytalem wszystkie opinie i musze powiedziec, ze wasza kolezanka zawiodla
      sie na was (ja bym sie zawiodl). byla na tym forum dosc dlugo i chyba byla to
      osoba lubiana (przeczytałem wszystkie jej posty od a do z) stad to moje
      przypuszczenie.
      wczesniej rowniez bywala na innych forach jak mi wiadomo i nigdy nie zostala w
      taki sposob skarcona przez kolezanki. tak tak o was tu mowa.

wydawalo by sie, ze mozna tu pisac o wszystkim o dobrych jak i o zlych
      rzeczach. przyznanie sie do takiego czynu swiadczy o bardzo duzej odwadze jak i
      o pelnym zaufaniu i netowej przyjazni jednak to zawiodlosad jak widac.
      napisala, ze dala klapsa (niech bedzie trzy) przez pampersa i, ze jej synek
      siedzi u niej na kolanach usmiechniety bawiac sie zabawkami.
      przeciez nie wiadomo jest jak zareagowal na te klapsy - prawda?
      czy ktos o to zapytał?
      kto wie moze wlasnie usmiechem w formie zabawy!
      po pierwsze napewno tego nie poczul, po drugie napewno nie zdjela pampersa i
      nie lala go kablem po pupci!
      piszac posta "jestem okropna" pewnie nie pomyslala o konsekwencjach jakie ja
      spotkaja.

sporo z was wypowiedziala sie, ze tego nie pochwala, ze nie spodziewala sie
      tego po pszczolce, ze potepia jej zachowanie i praktycznie kazda z was
      napisala, ze nigdy nie dala klapsa na pupcie. a czy klaps w formie zabawy gdy
      goly bobasek lezy na tapczanie jest na miejscu? wkoncu to tez klaps!!!

jest mi zal i jej i was

z powazaniem sadprawnik
      • xixx Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 19.08.06, 11:40
        Trochę tego już za dużo, coż to za manipulacja? Kim jesteś? To nowy nick na
        forum, czyżbyś nagle zainteresował się forum maj ta przypadkiem? Nigdy nie
        pisałeś nic na żadnym forum, pisanie za plecam jest nie fair ale taka
        manipulacja jeszcze bardziej mnie mierzwi. Proponowałabym szczere przyznanie się
        kt pisze.
        • kapuhy_a xixx 19.08.06, 11:53
          no i mam nadzieję,że teraz rozumiesz dlaczego częśc z nas jest za ukryciem
          forum...uchhhhhhhh......tak będzie przy każdym niemiłym wydarzeniu ot
          co....postronni będą się wtracać...dla nich to frajda..wreszcie sensacja i coś
          się dzieje nie?????
          • k_maja Re: xixx 19.08.06, 11:56
            hmmm... co ciekawe, ot_kobieta czyli wczorajsza prowokatorka też nie miała
            wcześniej żadnych wypowiedzi na żadnym forum... Zamknijmy - co nam po obcych?
            tylko mieszają...
            • martunia78 jak to sie sprawdza? 19.08.06, 12:05
              ze ktos pisał albo nie na innych forach?
              • k_maja Re: jak to sie sprawdza? 19.08.06, 12:06
                w wyszukiwarce wpisujesz jego nicka i każesz szukać po autorze
        • sadprawnik do pani xixx 19.08.06, 12:00
          rozumiem pania doskonale
          odpowiem zatem na nurtujace pania pytanie
          zmieniam nicki gdy sytuacja tego wymaga
          a co do pani to jako jedyna byla pani szczera i tu duzy + wiecej takich ludzi
          zlosc pieknosci szkodzi wiec prosze o usmiechsmile

z powazaniem sadprawnik
          • k_maja Re: do pani xixx 19.08.06, 12:05
            interesujące, że osoba z zewnątrz po przeczytaniu kilku postów jest w stanie
            stwierdzić, kto z nas jest szczery, a kto nie...
          • xixx Re: do pani xixx 19.08.06, 12:06
            Uśmiech gości na mojej twarzy niezmiennie, a to co mnie delikatnie mówiąc
            zaczyna już wku.rzac to to, że sprawa nie mająca bezpośredniego związku z
            zaożeniem forum, czyli kwestiami dotyczącymi naszych maluszkow, jest maglowana
            w nieskonczonosc, moze poprostu zalozmy odzielne forum pt. pszczolka i tam kżdy
            zaineresowany będzie mógł się wypowiedzieć? Ja już mam trochę dość tego tematu.
            • k_maja Re: do pani xixx 19.08.06, 12:10
              maju, nie bądź niesprawiedliwa. Teraz to chyba nie o pszczółkę już chodzi tylko
              o wtrącanie się innych, prowokowanie i jątrzenie. Nie dajmy się podzielić obcym.
              Zawsze było u nas tak sympatycznie sad poza tym przecież nie ma obowiązku czytać
              wszystkich postów. Ja np czytam tylko te, które mnie dotyczą lub które mnie
              interesują.
              pozdrowienia
              kasia
              • xixx Re: do pani xixx 19.08.06, 12:13
                Chodzi o całą sprawę, co wchodzę na forum, 3 pierwsze posty dyczą tej właśnie
                afery, dopiero gdzieś tam dalej są sprawy dzieciaczków majowych. Tą odpowiedzią
                znowu podbijam post więc już ostatni raz zabieram głos, gdyż naprawdę mam już
                tego tematu trochę dość.
            • sadprawnik Re: do pani xixx 19.08.06, 12:12
              dajmy juz temu spokoj chcialem i wypowiedzialem sie na ten temat
              a jezeli pania to tak meczy proponuje nie wypowiadac sie juz i zajac sie
              julkiem bo przeciez on tego teraz napewno od pani oczekuje
              a nie klikaniem po necie
              chcialem byc mily ale jak widac osa z pani!

ps: czytalem caly artykul bo tak mozna to nazwac na forum wychowanie.

z powazaniem sadprawnik
              • xixx Re: do pani xixx 19.08.06, 12:15
                Podejrzewam, że jesteś osobą bardziej związaną ze sprawą niż nam się wydaje...
                ech, żenada. O Julka bądź spokojny, źle mu nie jest.
    • kapuhy_a napiszę tutaj bo nie chcę innym podbijać wątku... 19.08.06, 12:29
      Zrobiłam coś czego szanowna ot_kobieta nie zrobiła w przypadku naszej
      pszczółki...w wyszukiwarce wpisałam jej nick w celu sprawdzenia jej
      aktywności...no cóż..możecie się domyśleć,że ów nieszczęsny post to jedyny jaki
      zapoczątkowała...skoro ma tyle do powiedzenia to czemu tego nie robi...??jestem
      od wczoraj wkurzona całą tą sytuacją...zrobiono z nas stado baranów(raczej
      powinnam powiedzieć owiec)...skoro ma takie doświadczenie"życiowe"to co robi u
      nas na forum???zwłaszcza,że nie ma dziecka w wieku naszego???szlag mnie trafił i
      tyle....nie znając nas,tego co w naszym życiu się dzieje czy działo,osądza bez
      pardonu...ja chciałam ot_kobiecie powiedzieć to i owo..ale wcześniej choć
      troszkę poprzez wypowiedzi(niekoniecznie z tego tematu :])poznać tą panią...no
      cóż..widać to kometa..przeleci jednym błyskiem i na zawsze
      znika.........dziewczyny nie warto się wypowiadać więcej u nich na forum w
      wiadomym temacie...zrobiono z nas to co zrobiono i kit im wszystkim w
      oko...śmiać mi się chce już z samego tematu tego postu "jak rodzi sie społeczne
      przywolenie..."hehe...może pani pisze pracę magisterską i szuka kopie itd...choć
      nie podejrzewam jej o tak wygórowane ambicje...
      • k_maja Re: napiszę tutaj bo nie chcę innym podbijać wątk 19.08.06, 12:42
        masz rację, Aga. Dyskusja tam nie ma sensu, bo do niczego nie doprowadzi. Ale
        uważam, że warto było bronić pszczółki i naszefgo forum, nawet jeśli te panny
        mocno ograniczone a jeszcze bardziej zacietrzewione tego nie pojmą. Nie będę już
        tam pisać, choc mogłabym, bo one mają swoje jedyne słuszne przekonanie wyrobione
        na podstawie trzech wybiórczych postów. Pogratulować przenikliwości. Poza tym
        wczoraj oblukałam trochę to forum i widzę, że tam napastliwość tego typu jest na
        porządku dziennym. Nie dajmy się więcej sprowokować i faktycznie ZAKOŃczmy już
        temat definitywnie. Nie ma co tego rozgrzebywać. Obcych, którzy tu włażą i dają
        "dobre" rady też ignorujmy. Co wy na to?
      • marianna72 Re: napiszę tutaj bo nie chcę innym podbijać wątk 19.08.06, 13:29
        kapuhy_a napisała:

> Zrobiłam coś czego szanowna ot_kobieta nie zrobiła w przypadku naszej
        > pszczółki...w wyszukiwarce wpisałam jej nick w celu sprawdzenia jej
        > aktywności...no cóż..możecie się domyśleć,że ów nieszczęsny post to jedyny
        jaki
        > zapoczątkowała...skoro ma tyle do powiedzenia to czemu tego nie robi...??
        Mysle ,ze ot-kobieta zalozyla sobie ten nick tylko na te okazje a na codzien
        pisze pod innym.
        Moze rowniez jest jedna z Was i bala sie napisac na tym forum i skrytykowac
        otwarcie wiec napisala na innym pod innym nickiem( oczywiscie takie moje
        przypuszczenia). Mysle, ze rzadko ktos skacze sobie po roznych podforach aby
        czytac bo co moze byc intersujacego w maju 2006 dla kogos kto nie ma dziecka w
        podobnym wieku wiec znalezc cos takiego ( post pszczolki) przez przypadek
        raczej dziwne.
        Ja np udzielam sie na listopadzie i pazdzierniku bo moj maly jest z
        pazdziernika . Do was trafilam przez post na wychowaniu stad wiec moje
        przypuszczenie (moze mylne).
        pozd
    • magdacz1 Re: Dobry powód do zamknięcia forum!!! 19.08.06, 12:36
      Oj ja też się mocno wkurzyłam jak to przeczytałam, i po takim czymś jestem
      rzeczywiście za zamknięciem forum.
      A Pszczółka.... zostań proszę co będziesz przejmowała się jakimś głupim
      babsztylem.
    • sadprawnik nie jestem sam... 19.08.06, 14:42
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=575&w=47129367
      • qamyczeq Re: nie jestem sam... 19.08.06, 14:57
        Przeczytałam to wszystko i choć sama uważam, że już powinniśmy sprawę zamknąć,
        nie mogłam się oprzeć, żeby nie napisać, że mam pewne podejrzenia, co
        do "sadoprawnika" i "ot_baby" - to chyba jedna i ta sama osoba, i na dodatek
        rzeczywiscie bardzo zaangażowana w całą tą sprawę. Ciekawe, dlaczego....?
    • kachna79 nie zamykajmy forum!!! 19.08.06, 14:53
      Ja sama zadko sie wypowiadam na forum, ale jest ono dla mnie zrodlem naprawde
      cennych informacji. To bylaby wielka strata i chyba cala ta afera nie uzasadnia
      takiego kroku! Przeciez chodzilo o to by dzielic sie swoimi doswiadczeniami
      Niejednokrotnie Wasze opinie okazaly sie dla mnie bardziej skuteczne niz porady
      lekarza i dlatego ponawiam apel: NIE ZAMYKAJMY FORUM.
      • zu2ka PROSZĘ ukryjmy nasze forum!!!!! 19.08.06, 15:06
        jest tyle różnych troli, podglądaczy, śledczych, wyśmiewców, podżegaczy, i
        innych dupereli na świecie - po co mają uczestniczyć w naszym forum? I to nie
        zawsze w dobrej wierze
        • kokardka_80 Do Sadprawnik 19.08.06, 16:27
          Wiem, wiem, miałysmy już nie pisać. Ale dziwne rzeczy sadprawnik pisze. Stawia
          znak równosci pomiędzy klapsem danym ze złości, a tym danym w zabawie, cytuję:"
          a czy klaps w formie zabawy gdy
          goly bobasek lezy na tapczanie jest na miejscu? wkoncu to tez klaps!!!". No
          własnie drogi panie to są różne klapsy. Gdyby pszczółka dała klapsa w formie
          zabawy to chyba by nie była taka przerazona, prawda? Nie chodzi o to, czy
          małego bolałe czy nie, tylko o sam fakt podniesienia ręki na dziecko. Koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka