Dodaj do ulubionych

Wrocławianki

11.09.06, 16:10
Na Wejherowskiej otworzyło się centrum edukacji i zabaw dla maluchów. Będą
zajęcia dla roczniaków jeżeli zbierze się grupa - płatne oczywiście.
Widziałam, że spotykałyście się w okolicach Astry, może któraś z Was jest
zainteresowana. To jest coś takiego jak słynny Berek tylko w tej części
Wrocławia.
Ja byłabym zainteresowana zajęciami w sobotę i tak zgłosiłam, zadzwońcie i
zgłoście chęć to może stworzą nam grupę - wolę tu niż w Berku ze względu na
położenie.
Na razie do niedzieli jest sala zabaw za darmo - pójdę w tygodniu obejrzeć
jak to wygląda.
wroclaw.cityinfo.pl/firma.php?id=271097
Obserwuj wątek
    • faq Re: Wrocławianki 11.09.06, 22:03
      smile rzeczywiscie blizej, sie rozejrze smile to jest w Inwalidach?
      • lirio Re: Wrocławianki 12.09.06, 07:42
        Tak - wejściem głównym na podwórko i w jednej z żółtych przybudówek. Byłam
        wczoraj i zapisałam wstępnie Młodego na zajęcia na piątek - na razie to są
        takie pokazowe bezpłatne - a co z grupą roczniaków to nie wiadomo.
    • addax Re: Wrocławianki 13.09.06, 00:54

My z Zofxem też jesteśmy chętne. Jeśli coś ędziecie wiedziały dacie znać Faq
      wpisz nas jakby co, jak to w rodzinie.. wink
      pozdrawiam
      adax
      • lirio Re: Wrocławianki 13.09.06, 08:45
        Grupa roczniaków ma 1 zajęcia w tą sobotę o 10. Na razie jest 2 dzieci. Jak
        jesteście chętne to zadzwońcie i zapiszcie się. Niestety tak namieszałam, że
        nie wiem czy one są płatne czy pokazowe - radzę zapytać.
        Nr telefonu jest w linku w moim pierwszym poście.
        • lirio Re: Wrocławianki 13.09.06, 08:52
          Na 90% wydaje mi się, że są pokazowe, ale zapisać się trzeba bo grupy z
          założenia są małe.
          • chelis Byłam i widziałam:) 13.09.06, 19:24
            Hej, nie mogłam wcześniej napisać bo znów szwankował komp. Poszłam tam dzisiaj
            i nawet miło. Magda się bawiła wszystkim i była zadowolona. W tej wstępnej
            grupie około roku 5 dzieciaczków już jest. Mają sie tam odbywać różne zajęcia,
            plany mają ambitne.... Można też tak po prostu przyjść z dzieckiem, aby sie
            pobawiło (od 8 (chyba) pln). Na stronie www.urwisek.pl na razie nie ma
            wszystkich informacji, ale obiecały miłe panie że info sie pojawi.

Pozdr.
            • chelis Kto z nami? 19.09.06, 18:05
              Czy któraś z Was, z dzieckiem będzie też w piątek o 16.30 na próbnych zajęciach
              z zabaw fundamentalnych w Urwisku? Do mnie zadzwoniła Pani wczoraj i
              powiedziała, że jest kilka osób (nie wiem dokładnei ile) umówionych na
              te "zajęcia". Czy któraś z Was może też, czy to dziewczyny z poza forum? smilesmile
              • a2jan Re: do chelis 20.09.06, 12:53
                hejsmile
                Ja bede w piatek z synkiem Oliwierkiem, zabieram tez moja kolezanke z synkiem z
                lipca. Do zobaczenia w piatek smile
                • chelis Re: 20.09.06, 22:06
                  Fajnie smile Do zobaczenia !
    • lirio Re: Wrocławianki 12.10.06, 19:32
      Dziewczyny chodzicie jeszcze?? Mój synek miał przejścia chorobowe i z tego co
      wiem to miało być w końcu w soboty. Dajcie znać.
      • chelis Re: Wrocławianki 12.10.06, 20:57
        Hej,

My byłyśmy wtedy raz, na próbnych "zabawach fundamentalnych", ale moja Magda ma
        najwyraźniej (przedłużający się zresztą) etap lęku przed innymi dziećmi i nie
        chciała współpracować, że tak powiem. Bidulka się boi, szczególnie jak jakieś
        dziecko jest ruchliwe i wydaje dźwięki, czyli w sumie każde podpada hehesmile
        Więc na razie sobie odpuszczam, bo jeśli ma oswajać Magdę z innymi maluszkami to
        wolę w parku lub na podwórku a nie za niemałą kasę.
        Mogłoby byc dość fajnie, no ale cóż...
        Poza tym mam takie zastrzeżenie do tamtego wnętrza. Za pierwszym razem myślałam,
        że to kwestia pogody, bo było chłodno jakoś, ale za drugim razem doszłam do
        wniosku, że te pokoje w których mieści się "Urwisek" są po prostu takie chłodne
        i wilgotne. Latem to może jest to zaletą, ale teraz nie bardzo. Są troszkę
        poniżej poziomu gruntu i kiedy się siedzi na podłodze (co dzieciaki robią w
        sumie prawie cały czas) to jest takie niemiłe wrażenie. Sama zawsze miałam
        problemy z drogami moczowymi po siadaniu w tego typu miejscach, więc nie chcę
        tego fundować córeczce. Wy możecie na to nawet nie zwrócić uwagi, ale mnie
        akurat to przeszkadza, więc piszę jak jestsmile
        Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka