Dodaj do ulubionych

Do Shemsi1 o kopanko

27.09.06, 15:52
Shemsi, powiedz, a czy Ty czujesz już Twoje "Potrójniaczki"? Jak to jest jak
kopie i stuka w brzusio 6 nozek i 6 raczek?
Obserwuj wątek
    • shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 15:56
      dziwnie smile
      siedzę przy tym kompie, czytam posty i trzymam się obiema rękami za brzuch smile
      z każdej strony kopią!!!
      Z lewej mam 1 dzidziusia, ten jest mistrzem, a bliźniaki bardziej z prawej,
      grzeczniejsi sa smile
      Ale wczoraj to nagle się zrobiła wieeelka kula, myślałam że pękam!! A one się
      chyba przewracały (bliźniaki)
      Naprawdę dziwnie smile z jednym dzieckiem miałam w tym czasie lekkie smyranie, a
      teraz to rewolucja! A co potem?
      Jedna z mam trojaczków powiedziała że potem miała już przezroczysty brzuch i
      dzieci było widać smile smile
      to dopiero bęzie smile
      • minka2403 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:11
        Oj, to bedziesz miala fajna jazdesmile Ja z jednym rzeczywiscie czuje takie
        smyranko i drobne kopanko(20 tc), ale ma jeszcze troszke czasu, to moze sie
        rozbryka. A wiesz juz ktore Dzidzie sa jakiej plci? Byc moze pisalas, czy
        wiesz, ale moze ja nie zauwazylam. A co na te nowe Dzidziusie mowi Twoj synek?
        Jest juz w takim wieku, ze potrafi zdac sobie sprawe, co sie w brzuszku mamy
        swiecismile?
        • dakota123 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:19
          Oj wyobrażam sobie to potrójne kopankowink)Ja mam w brzuchu jednego maluszka a też
          juz nieźle daje popalić(21 tydzień).A jakbym teraz to pomnożyła razy 3!!Pod
          koniec to faktycznie będą się rozpychać na wszystkie stronywink)
          • shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:33
            W piątek się powinnam dowiedzieć smile
            zaraz wtedy napiszę. Wydląda tak, jakby jeden z bliźniaków był chłopczykiem, ale
            nie chciał gin tego potwierdzić na 100 %, za wcześnie było, mówi że mogła to być
            pępowina.
            Syn chodzi z nami do lekarza, a gin jest świetny, tak mu wszystko opowiada, że
            mały jest wniebowzięty smile powiedział mu że tam są "dwie dziołchy a jeden synek.
            a ten synek to twój najlepszy kolega będzie, i ma tam komputer!!!"
            Chociaż muszę jakoś chłopczyka jakiegoś mieć, bo będzie draka... mały nie chce 3
            dziewczynek...
            Mam nadzieję że gin się nie pomylił... tu u nas w rodzinie już są zakłady, ja
            stawiam na 2 facetów 1 dziewczynkę smile
            • minka2403 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 17:16
              No to zycze Twojemu Synusiowi chociaz jednego braciszka, zeby mogli razem pilke
              kopac. A Syneczek ile ma teraz lat?
              • minka2403 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 17:18
                Juz sama zobaczylam na zdjeciu, ze Adas ma 6 lat. Sliczny chlopaczek.
          • shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:34
            shemsi.fotosik.pl/
            postaram się więcej wkleić smile
            • marysiowamama :) 27.09.06, 16:59
              Lubie czytać Twoje posty od razu poprawia mi sie humorsmile
              Czy od razu na pierwszym USG dowiedziałaś się o ilości lokatorów? Bo moja
              tesciowa w 22tc dowiedziała się dopiero o bliźniakach(w 11tc.powiedziano jej że
              jedno) Pozdrawiam serdecznie.
              ps.powinnaś założyć bloga bo tu wszyscy podchodzą do Ciebie z wielką
              ciekawością, ale i sympatiąsmile
              • shemsi1 dzięki, strasznie mi miło :) 27.09.06, 17:06
                to była cała historia sad
                niezbyt miła. Trafiłam na okropnego lekarza, ale zmieniłam go i jest fajnie smile
                (oby tak dalej...)

tak się zaczęło smile ja jestem Ania 77, zobaczcie też co pisały koleżanki smile
                Kto wie, może Wy czegoś nie wiecie i macie więcej?? wink hihi niejedna tak tam
                miała... tyle że o bliźniakach wiedziały, a potem BĘC! nieraz przed samym porodem smile
                www.trojaczki.net/forumnew/viewtopic.php?t=87
    • aniulka-c Re: Do Shemsi1 o kopanko 30.09.06, 12:55
      Ja też nieźle czuję nasze maluchy - dają czadu już od kilku tygodni, z każdej
      strony brzucha smile.
      Są tu jeszcze jakieś przyszłe mamy bliźniaków? Bo z tego co widzę, to jesteśmy
      ze Shemsi jedynymi mamami z kompletem (i więcej wink )dzieciaczków w brzuchu
      smile... Pozdrawiam, Ania
      • shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 30.09.06, 13:43
        czekam aż się ulawni moja sąsiadka smile też mama trojaczków, tak w ciąży jak i my,
        mieszka 5 km ode mnie big_grin
        na razie coś ją nie widać, jak będzie na gadu to ją tu ściągnę
        • minka2403 Re: 3 bociany 30.09.06, 19:15
          Oj to widze, ze te 3 bociany, co siadly na Waszym dachu (mam na mysli zdjecie,
          ktore zamiescilas na www.shemsi.fotosik.pl) oblatywaly rowniez sasiedzkie
          domysmile To az niewiarygodne, ze dwie kolezanki w tym samym czasie sa w ciazy z
          Trojaczkami.
          • shemsi1 Re: 3 bociany 30.09.06, 22:22
            aaaaaa, tak wyszło... siedzimy na kawie i Ania mówi: Ty, może damy se zrobic
            trojaczki??? Ja jej na to: Czemu nie??????????
            No i mamy big_grin

ale tak poważnie to się dowiedziałam od kolegi o niej, no i Ania mnie znalazła
            na trojaczkach, ale przez przypadek big_grin

Ania, odezwij się big_grin
    • sieja79 Do Shemsi1 o kopanko 01.10.06, 14:06
      Aniu kiedy poczułaś pierwsze kopanko Twoich maluszków ?
      Ja rozpoczynam 17 tydz. i jeszcze nic nie czuję....
      • shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 01.10.06, 15:11
        już końcem 3go miesiąca. Ale ja już rodziłam i podobno to prędzej nastepuje.
        Myslę że za parę dni poczujesz.
        big_grin
        tak myślałam że pewnie będziemy w tym samym czasie w szpitalu smile może by się
        udało być na jednej sali big_grin ale fajnie by było ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka