minka2403 27.09.06, 15:52 Shemsi, powiedz, a czy Ty czujesz już Twoje "Potrójniaczki"? Jak to jest jak kopie i stuka w brzusio 6 nozek i 6 raczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 15:56 dziwnie siedzę przy tym kompie, czytam posty i trzymam się obiema rękami za brzuch z każdej strony kopią!!! Z lewej mam 1 dzidziusia, ten jest mistrzem, a bliźniaki bardziej z prawej, grzeczniejsi sa Ale wczoraj to nagle się zrobiła wieeelka kula, myślałam że pękam!! A one się chyba przewracały (bliźniaki) Naprawdę dziwnie z jednym dzieckiem miałam w tym czasie lekkie smyranie, a teraz to rewolucja! A co potem? Jedna z mam trojaczków powiedziała że potem miała już przezroczysty brzuch i dzieci było widać to dopiero bęzie Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:11 Oj, to bedziesz miala fajna jazde Ja z jednym rzeczywiscie czuje takie smyranko i drobne kopanko(20 tc), ale ma jeszcze troszke czasu, to moze sie rozbryka. A wiesz juz ktore Dzidzie sa jakiej plci? Byc moze pisalas, czy wiesz, ale moze ja nie zauwazylam. A co na te nowe Dzidziusie mowi Twoj synek? Jest juz w takim wieku, ze potrafi zdac sobie sprawe, co sie w brzuszku mamy swieci? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:19 Oj wyobrażam sobie to potrójne kopanko)Ja mam w brzuchu jednego maluszka a też juz nieźle daje popalić(21 tydzień).A jakbym teraz to pomnożyła razy 3!!Pod koniec to faktycznie będą się rozpychać na wszystkie strony) Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:33 W piątek się powinnam dowiedzieć zaraz wtedy napiszę. Wydląda tak, jakby jeden z bliźniaków był chłopczykiem, ale nie chciał gin tego potwierdzić na 100 %, za wcześnie było, mówi że mogła to być pępowina. Syn chodzi z nami do lekarza, a gin jest świetny, tak mu wszystko opowiada, że mały jest wniebowzięty powiedział mu że tam są "dwie dziołchy a jeden synek. a ten synek to twój najlepszy kolega będzie, i ma tam komputer!!!" Chociaż muszę jakoś chłopczyka jakiegoś mieć, bo będzie draka... mały nie chce 3 dziewczynek... Mam nadzieję że gin się nie pomylił... tu u nas w rodzinie już są zakłady, ja stawiam na 2 facetów 1 dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 17:16 No to zycze Twojemu Synusiowi chociaz jednego braciszka, zeby mogli razem pilke kopac. A Syneczek ile ma teraz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 17:18 Juz sama zobaczylam na zdjeciu, ze Adas ma 6 lat. Sliczny chlopaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 27.09.06, 16:34 shemsi.fotosik.pl/ postaram się więcej wkleić Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama :) 27.09.06, 16:59 Lubie czytać Twoje posty od razu poprawia mi sie humor Czy od razu na pierwszym USG dowiedziałaś się o ilości lokatorów? Bo moja tesciowa w 22tc dowiedziała się dopiero o bliźniakach(w 11tc.powiedziano jej że jedno) Pozdrawiam serdecznie. ps.powinnaś założyć bloga bo tu wszyscy podchodzą do Ciebie z wielką ciekawością, ale i sympatią Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 dzięki, strasznie mi miło :) 27.09.06, 17:06 to była cała historia niezbyt miła. Trafiłam na okropnego lekarza, ale zmieniłam go i jest fajnie (oby tak dalej...) tak się zaczęło ja jestem Ania 77, zobaczcie też co pisały koleżanki Kto wie, może Wy czegoś nie wiecie i macie więcej?? hihi niejedna tak tam miała... tyle że o bliźniakach wiedziały, a potem BĘC! nieraz przed samym porodem www.trojaczki.net/forumnew/viewtopic.php?t=87 Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka-c Re: Do Shemsi1 o kopanko 30.09.06, 12:55 Ja też nieźle czuję nasze maluchy - dają czadu już od kilku tygodni, z każdej strony brzucha . Są tu jeszcze jakieś przyszłe mamy bliźniaków? Bo z tego co widzę, to jesteśmy ze Shemsi jedynymi mamami z kompletem (i więcej )dzieciaczków w brzuchu ... Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 30.09.06, 13:43 czekam aż się ulawni moja sąsiadka też mama trojaczków, tak w ciąży jak i my, mieszka 5 km ode mnie na razie coś ją nie widać, jak będzie na gadu to ją tu ściągnę Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: 3 bociany 30.09.06, 19:15 Oj to widze, ze te 3 bociany, co siadly na Waszym dachu (mam na mysli zdjecie, ktore zamiescilas na www.shemsi.fotosik.pl) oblatywaly rowniez sasiedzkie domy To az niewiarygodne, ze dwie kolezanki w tym samym czasie sa w ciazy z Trojaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: 3 bociany 30.09.06, 22:22 aaaaaa, tak wyszło... siedzimy na kawie i Ania mówi: Ty, może damy se zrobic trojaczki??? Ja jej na to: Czemu nie?????????? No i mamy ale tak poważnie to się dowiedziałam od kolegi o niej, no i Ania mnie znalazła na trojaczkach, ale przez przypadek Ania, odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
sieja79 Do Shemsi1 o kopanko 01.10.06, 14:06 Aniu kiedy poczułaś pierwsze kopanko Twoich maluszków ? Ja rozpoczynam 17 tydz. i jeszcze nic nie czuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Do Shemsi1 o kopanko 01.10.06, 15:11 już końcem 3go miesiąca. Ale ja już rodziłam i podobno to prędzej nastepuje. Myslę że za parę dni poczujesz. tak myślałam że pewnie będziemy w tym samym czasie w szpitalu może by się udało być na jednej sali ale fajnie by było ;D Odpowiedz Link Zgłoś