linda21 27.09.06, 20:19 Witam wszystkie miałam urodzic w połowie marca a okazało sie ze luty to czas kiedy mam oczekiwac na mojego bobasa. Pozdrawiam wszystkie mamusie i lokatorow brzuszkow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemsi1 Re: Witam!Ja jednak luty a nie marzec 2007. 27.09.06, 20:28 ale fajnie dzięki, i tez pozdrawiamy przynajmniej do nas przyszłaś a tak to nie wiadomo gdzie byś się szwendała a u nas tak fajnie <skromnisia> Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 Re: Witam!Ja jednak luty a nie marzec 2007. 27.09.06, 20:31 No własnie...Tak bym sie szwędała niewiadomo gdzie a z wami zawsze razniej.Ogladałam wasze brzuszki no i nie dziwie sie kolezance ktora spodziewa sie trojaczkow ale sobie sie dziwie bo ja mam jednego bobasa i brzuch taki jak jej.Az strach pomyslec co bedzie około stycznia-lutego. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
nowakaga5 Re: Witam!Ja jednak luty a nie marzec 2007. 27.09.06, 20:57 Ja z kolei mam termin na 2 lutego, ale z powodu cukrzycy i niewielkiego nadciśnienia przed ciążą będę się kładła do szpitala ok 8 stycznia i będę rodzić ok. 15 stycznia. Ale jeśli pozwolicie, to chętnie z Wami zostanę Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Witam!Ja jednak luty a nie marzec 2007. 27.09.06, 21:15 Jasne że pozwalamy,tak fajnie się już tutaj wszystkie zżyłyśmy) A i mamusię do niedawna jeszcze marcową też serdecznie witam!!!Odzywaj się często!! Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 Re: Witam!Ja jednak luty a nie marzec 2007. 27.09.06, 21:22 Dzieki dziewczyny za serdeczne przyjecie.Widzę że będzie mi z wami bardzo miło. Postaram sie jak najczęściej odzywać.Mam internet w domu ale od kiedy jestem w ciąży to mam strasznego lenia i nie chce mi sie czasami siedzieć przy komputerze ale obiecuje ze bede sie odzywała. Jeszcze raz dzieki za miłe przyjecie Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: Witam!Ja jednak luty a nie marzec 2007. 28.09.06, 09:49 Nic się nie martwcie dziewczyny co na luty nie macie terminu Ja też nie urodzę w lutym, lekarz mówił że maluszki na Gwiazdkę może będą, ja strasznie bym chciała przeciągnąć do stycznia. Wiecie co, co tydzień będę wklejać mój trójbrzuch, zobaczycie jak śmigam!! Niesamowite, aż trudno się przyzwyczaić do tak szybkiego tempa Pozdrawiam serdecznie, ania Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 shemsi1.... 28.09.06, 10:38 Shemsi1 ty to masz fajny brzuszek i tobie sie nie dziwie bo bedziesz miała maluchy a nie malucha.Ja bede miała malucha i mam taki sam takze jaki bedzie do lutego to az sie normalnie boje pomyslec. Trzymaj sie i niczym sie nie martw.Wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam Linda Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 Re: shemsi1.... 28.09.06, 11:49 Dzięki Moja koleżanka ma taką urodę, że normalnie jest taaaaaka chudzinka, a jak była w ciąży to wyglądała jak słonik Jej siostra ma to samo, i ich mama tez tak miała Taką urodę mają. Najlepsze jest to, że zaraz po porodzie uchodzi z nich jakby powietrza znów są chudzinki One mają koło 164 cm wzrostu a ponad 20 kg przytyły!! Okazało się że to chyba woda była... Może tez masz taka urodę? Nic się nie martw! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
minka2403 Re: shemsi1.... 28.09.06, 13:48 Dokladnie, moja pani doktor tez mi mowila, ze ona sama przytyla w ciazy jakies 20 kg, a zaraz po porodzie to zgubila, bo w jej przypadku chodzilo o wode zatrzymywana w organizmie. Pozdrawiam wszystkie brzuszki - te male, srednie i calkiem duze Odpowiedz Link Zgłoś
linda21 Re: shemsi1.... 28.09.06, 19:09 Shemsi1 ja jestem szczupła i zawsze taka byłam.Juz prawie półmetek a ja mam na plusie pół kg.Brzuszek mam spory ale w formie piłeczki takze jak ide to tylko z przodu widac ze idzie kobietka w ciąży.Moja kolezanka tez była taka szczupła i jak zaszła w ciaze to wszystko jej szło w boki tzn jakby brzuch rozlał sie na boki.Wygladała okropnie od samego poczatku ale coż "uroki" ciąży.Takze mysle ze u mnie nie bedzie tak zle.Mam tez kolezanke ktora przytyła w ciąży 28 kg i nie obrazajac jej wygladała jak potwor.Ma w tym wszystkim swoja zasługe bo spełniała kazda swoja zachcianke tzn miała ochote na słodycze to zjadła kg cukierkow itd.Także dziewczyny nie załamujmy sie i głowy do gory.Ciąża to okres przejściowy i zawsze mozna stracic to co sie zyskało(kg) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś