zitke 29.09.06, 16:41 Dziewczyny chcialam zrobic patisony w sloikach , ale nie wiem gdzie to cholertwo dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmi7 Re: Patisony 29.09.06, 18:05 Ja kupuję na bazarkach - ostatnio raczej łatwo dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: Patisony 29.09.06, 21:59 a jakie przetwory jeszcze robicie? Ja zrobiłam ogórki w zalewie curry-rewelacja!!! ogorki w zalewie musztardowej- dobre ale bez rewelacji wolę ostre dla Kubutka zrobiłam owoce-jagody,sok malinowy,kompot z truskwek,dżem z malin i truskawek no i syropki na przeziebienie i kaszel z owoców czarnego bzu i kwiatu sosny(ale to było późną wiosną) Jeszcze mam zamiar robić buraczki z paprkyką i buraczki z białą kapustą(trochę zrobiłam ale za dużo chętnych do jedzenia))))))) ijakoś mnie natchnęło że może jeszcze bym coś zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: Patisony 29.09.06, 22:23 No ja dzis zrobilam grzybki marynowane , jutro ciag dalszy - ogorkow i patisonow A za kilka dni znow cos wymysle Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynasg Re: Patisony 29.09.06, 22:24 a robiłaś grzybki w sosie pomidorowym? świetnie smakują a patisony w occie robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: Patisony 30.09.06, 07:58 patisony w occie , grzybkow w sosie pomidorowym nie robilam - no ale zobaczymy moze po nastepnym grzybobraniu zrobie Odpowiedz Link Zgłoś