liniosek Re: Dajecie omlet... 14.10.06, 00:19 tak chodz nie za duzo,tak dla sprobowania Odpowiedz Link Zgłoś
guruburu Re: Dajecie omlet... 14.10.06, 12:07 A co smiercionośnego jest w omlecie ? )) Jak może jeść jajko to omlet też. Odpowiedz Link Zgłoś
inga75 Re: Dajecie omlet... 15.10.06, 12:46 Wlasnie.....zapomnialam o omlecie. A moze podrzucicie jakis przepis na omlecik dla dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
helga76 Re: kajtek dostaje juz wszystko 16.10.06, 15:41 tak, dosteje. TAk samo jak budyn sklepowy robiony na mleku krowim (3,5%), płatki kukurydziane na mleku... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zi Re: Dajecie omlet... 16.10.06, 22:06 dałam sprobowac w niedziele, ale to moja mama robila, wiec nie wiem jak z dzemem wlasnej roboty pewnie to byla maka, zoltko, mleko plus ubita piana z bialka, tak ja zawsze robie. I sól. Moja obiekcja przy dawaniu nie byla zwiazana z mlekiem od woła tylko z tym ze to smazone jest, a takich rzeczy młodej nie daje i już bo taka moja intuicja w żywieniu jej Odpowiedz Link Zgłoś