Dodaj do ulubionych

Ma któraś krzesełko ACTIVE BABY lub PEPE i jak?

14.10.06, 00:45
Przymierzam się kupić krzesełko do karmienia, no i miotam się między Active
Baby i Pepe Baby Dreams (mam nadzieję, że nie popierniczyłam nazw).
Jeśli macie je, coś wiecie na ich temat - jak się sprawują, czy Wasze maluchy je
zaakceptowały??? - dajcie znać! Będę bardzo wdzięczna za wskazówki i porady.

Mysza
Obserwuj wątek
    • magdacz1 Re: Ma któraś krzesełko ACTIVE BABY lub PEPE i ja 14.10.06, 09:29
      ja nie mam,
      po Mateuszu mam krzesełko jakieś tam ze stoliczkiem
    • stokrotka781 Re: Ma któraś krzesełko ACTIVE BABY lub PEPE i ja 14.10.06, 13:05
      Hej,
      Ja mam krzesełko Chicco Polly i maly je akceptuje. Narazie jak go karmie to
      prawie na lezaco, bo jeszcze nie siedzi, ale jest to duza wygoda. Kupilam
      drogie kreselko i jest ok, ale mysle, ze jesli byloby wykorzystywane tylko do
      karmienia czyli kilka razy dziennie po kilkanascie minut to swobodnie mozna
      kupic cos tanszego, bo one wszystkie maja podobne funkcje.
      A jesli chodzi o obicie, to wydaje mi sie ze ceratowe jest lepsze, bo dziecko
      naprawde brudzi sie i krzeselko dookola choc z drugiej strony troche poci mu
      sie glowka z tylu, tam gdzie przylega do ceratki, tak wiec wkladam pieluche
      przy glowie. Pozdrawiam.
    • martuska1977 Re: Ma któraś krzesełko ACTIVE BABY lub PEPE i ja 15.10.06, 08:22
      Zakupilam krzeselko esprita bez ceraty na krzeselku, ale z fajnym miekkim
      obiciem. Moj synek Karolinek go uwielbia, ma grajace gadzety na na sciagnej
      tacce. Na szczescie moje dziecko nie brudzi sie podczas jedzenia, wiec
      ceratkowe obicie nie mialoby zastosowania. Jestem bardzo zadowolna. Zycze
      udanych wyborow, ale oczywiscie najpierw trzeba poobserwoac dziecko smile
    • xixx Re: Ma któraś krzesełko ACTIVE BABY lub PEPE i ja 15.10.06, 14:23
      Mam pepe i jestem bardzo zadowolona, jest praktyczne, ma funkcje jak te bardzo
      drogie krzesełka a i wizualnie prezentuje się bardzo ok, ja mam nienieskie.
    • ahoff mam active baby 16.10.06, 14:29
      Mam active baby od miesiaca. Sliczne jest (zółte) i funkcjonalne. Noe bardzo
      lubi w nim siedziec nie tylko podczas jedzenia. Podoba mi sie, ze zamiast
      ceraty jest material (ceraty pekaja i parza w upaly) z ktorego bardzo łatwo
      zetrrzec napackane jedzonko. bardzo fajna jest regulacja wysokosci. Mysle, ze
      jest warte swojej ceny (ja kupilam na allegro i z wysylka zaplacilam 280zł).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka