Dodaj do ulubionych

niedlugo 3-latki

IP: *.* 25.02.03, 17:56
Hej hej! Za kilka dni moja coreczka konczy 3 lata (28 lutego). Czy ktos tez wlasnie szykuje sie do imprezy urodzinowej dla 3-latka? Ja czuje sie swietnie jako mama trzylatka, choc moze wolalabym juz miec przedszkolaka. A wy?Odezwijcie sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mariajolanta Re: niedlugo 3-latki IP: *.* 25.02.03, 20:13
      :hello: My właśnie jesteśmy po imprezie urodzinowej; 13 lutego Magdusia skończyła 3latka i jest z tego bardzo dumna - zresztą ja chyba też. Jest już taka "samodzielna" cieszy się na samo wspomnienie przedszkola tylko nie wiem jak to będzie naprawdę bo cały czas jest tylko ze mną,ale rzeczywiście dzieci kocha ba- -rdzo i jak zobaczy jakiegoś dzieciaka na placu zabaw to biegnie jak szalona. Czy Twoja dziecina też jest tak pyskata??????????? Pozdrawiam Mariola :bic:
    • Gość: 21081970 Re: niedlugo 3-latki IP: *.* 25.02.03, 20:13
      A ja juz od piątku jestem mamą 3 latki. Impreza była długa i huczna :bounce: ale Marianna wybawila się setnie. Mnie to kosztowało duzo stresów przed imprezą i dużo pracy po urodzinkach.Pozdrawiam Gośka
    • Gość: agusc Re: niedlugo 3-latki IP: *.* 26.02.03, 21:47
      Justyna (pojutrze 3 lata - 28 lutego) jest bardzo pyskata i rezolutna. Obecnie w kółko dopytuje się, jakie dostanie prezenty i czy tata już kupił tort. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaków, które to mają już za sobą i tych, które mają jeszcze przed sobą. Pozdrawiam.Agnieszka
      • Gość: kamyczek Re: niedlugo 3-latki IP: *.* 27.02.03, 21:25
        Nam do imprezy brakuje jeszcze miesiąc i troszeczkę (5 kwietnia), ale Kamilka już od września jest przedszkolakiem i bez przedszkola żyć nie może. Najgorsze pod tym względem są niedziele. W soboty jeszcze aż tak nie tęskni.Pozdrawiam was i wasze dzieciaczki prawie trzylatki i trzylatkikamyczek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka