Dodaj do ulubionych

przesypianie nocy

20.12.06, 22:39
Czy jest jakieś dziecko, które przesypia noc bez budzenia się na jedzonko,
picie czy tulenie? Mam na myśli od wieczora przynajmniej do 6 ranosmile
Obserwuj wątek
    • gosiunia333 Re: przesypianie nocy 20.12.06, 22:51
      Witam, moj Misio przesypia cala noc do prawie 10, z tym, ze kladzie sie bardzo
      pozno spac, bo polozy sie o 20 obudzi sie ok 22 i szaleje, tak jak dzis, teraz
      jeszcze nie spi tylko marudzi, swoja droga to wolalabym zeby budzil sie na
      jedzenie w nocy i wczesnie rano niz te sceny co teraz wyprawia, jestem
      wykonczona bo chetnie bym sie polozyla spac a nie moge bo maly, pozdrawiam
      • agness25 Re: przesypianie nocy 20.12.06, 22:54
        Mój Szymek też przesypia całą noc.Od 19 do ok 8.30, po kąpieli dostaje kaszkę a
        ok 22 jeszcze cyca przez sensmile
        Pozdr
        • olimpia_b81 Re: przesypianie nocy 20.12.06, 23:05
          chyba autorce chodzi o takie przesypianie, typu 20 mleko i spi ciagiem bez picia, cyca do rana.czesto jak ktos pyta czy przesypia noce to mamy odpowiadaja(szczegolnie na tym forum): o tak, od 21-6, z 1-2 przerwami na mleko.
          Rany kobity, odpowiadajcie na pytania i zrozumcie w koncu ze noc z 2 karmieniami to nie noc przespana.
          • kkatie Re: przesypianie nocy 21.12.06, 09:05
            olimpia_b81 napisała:

> chyba autorce chodzi o takie przesypianie, typu 20 mleko i spi ciagiem bez
            pici
            > a, cyca do rana.czesto jak ktos pyta czy przesypia noce to mamy odpowiadaja
            (szc
            > zegolnie na tym forum): o tak, od 21-6, z 1-2 przerwami na mleko.
            > Rany kobity, odpowiadajcie na pytania i zrozumcie w koncu ze noc z 2
            karmieniam
            > i to nie noc przespana.

hahahahahaha
            dobre smile)))))))))))))))
            moj Szymcio przesypia juz od 5mca. ale teraz jak znowu wylaza mu gorne zeby
            marudzi na spioaco 1-2 razy, trzeba go wtedy przytulic i spokoj smile))po prostu
            usiadzie w lozeczku z zamknietymi oczami i poplakuje.
            ale bez karmienia juz od 5 mca. wieczorem o 19.30 kapiel + kaszka i do 6
            spokoj smile
            moj starszy synek jak skonczyl 3 mce zaczal rowniez przesypiac cale noce. wiec
            nie mam najgorzej smile)
            • dorcia231 Re: przesypianie nocy 23.12.06, 10:27
              Mojemu Sebciowi od kilku tygodni coraz częściej się zdarza przespać całą noc.
              Idzie spać koło 20. CZęsto jeszcze budzi się koło 4-5 na picie. Ale coraz
              częćciej zdarza mu się przespać tą godzinę. Dzisiaj np. zrobił mi niespodziankę
              i spał do 7:50. Byłam w szoku bo najczęściej jak nie obudzi się w nocy to
              wstaje już o 6 rano.
      • zu2ka Re: przesypianie nocy 21.12.06, 08:19
        Szymon zasypia między 20 a 20.30 o 21.30 "bez budzenia się" mojego i jego - co
        miała autorka na myśli- przez sen dostaje butlę i śpi do 6.30 - 7. Puk, puk, puk
        Ale Szymon jest butelkowy i chyba łatwiej oddzwyczaić butelkowe dzieciaki od
        nocnych karmień. Karola Pozdrawiam
    • agus-ka Re: przesypianie nocy 21.12.06, 09:39
      Hej,
      moja Tosia przesypia całą noc. Kładę ja spać ok 20-20:30 mała usypia sama i śpi
      co najmniej do 5:30, zwykle do 6:30-7.
      Bywa, że w nocy przebudzi się, bo jej ząbki rosną ale sama szuka sobie smoczka
      i dalej zasypia jak znajdzie swojego pocieszycielasmile)
    • karolcia86 ale fajnie macie! 21.12.06, 11:42

• karolcia86 Re: ale fajnie macie! 21.12.06, 11:43
        Ups za szybkosmile
        Fajnie macie, bo mi nawet mój prawie 3,5 latek budzi się w nocy na piciecrying, nie
        wspominając o młodszym. Pozdrawiam wyspane mamusie.
        • agus-ka Re: ale fajnie macie! 21.12.06, 11:59
          Ja wyspana jestem (chwała za to Tośce), ale żyję w niedoczasie, bo pracuję
          zwodowosmile)

Pozdrowionka dla wszystkich mam
          • mela24 Maja przesypia 22.12.06, 07:24
            odkąd skończyła 2,5 miesiąca przesypia całą noc. Od ok 20-21 do 6-7 rano.
            Brakuje nam czasami dłuższego leniuchowania w weekend, ale Maja wcześnie się
            budzi i nie ma wielkich szans. Cieszymy się, że ładnie przesypia
            noce...odpukać, to nam wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka