Dodaj do ulubionych

Skarpety z podeszwą

22.04.07, 08:28
Był kiedyś taki wątek i sama zasugerowalam się i sprawilam Jakubowi skarpety z podeszwą. Najpierw synek mial skaroetki z deichmana, ktore zdarly sie po miesiącu, teraz ma jakieś inne, ale widze że też już sie przecierają (chodzi w nich okolo 1,5 miesiąca). Czy one są kiepskiej jakości czy moje dziecię tak chodzi? Własnie pojawily sie w moim miasteczku takie skarpetk z podeszwą na gumie firmy Bical. Tyle, że wydaje mi sie, ze mają małą rozmiarówke. Jakub nosi rozmiar buta 23, a skarpety byly na niego dobre w rozmiarze 25 (już największe). W czym wrześniaki biegają po domu?
Obserwuj wątek
    • alfa36 Re: Skarpety z podeszwą 22.04.07, 08:33
      Te ostatnie wglądają tak: www.allegro.pl/item188186480_bical_pachnace_kapcie_skarpety_r_23.html
      • kaliaa Re: Skarpety z podeszwą 22.04.07, 09:14
        od poczatku w kapciach zetpola, lemigo badz viggami wymiennie ze skarpetko-
        kapciami. Ostatnio udalo mi sie kupic jakies polskie no name za 15 zl i sa
        takiej samej jakosci jak skarpetko-kapcie h&m-owskie ktore kosztuja dwa razy
        tyle. Ps nam sie podeszwy nie przecieraja, ale mala nie nosi ich non stop. o
        bicalach dziewczyny na zakupach dobrze pisaly
        • gosia152 Re: Skarpety z podeszwą 22.04.07, 10:05
          Igor biega w kapciach befado, albo w skarpetach samych albo w rastopach
    • 9-x-2 Re: Skarpety z podeszwą 22.04.07, 10:48
      W zwykłych skarpetkach ABS-em lub rajstopkach
      • guruburu Re: Skarpety z podeszwą 22.04.07, 20:47
        Biega zupełnie na bosaka, czasem w zwykłych skarpetkach.
    • ninjo Re: Skarpety z podeszwą 22.04.07, 22:01
      Natalka nosi skarpetki z podeszwami i podeszwy sie nie przecieraja, ale ona
      czesto tez chodzi na bosaka, wiec nie sa uzywane non stop. Ma te z H&Mu, ale
      wydaje mi sie, ze jakosc no-name'ow jest taka sama
    • jagodzia24.09 Re: Skarpety z podeszwą 23.04.07, 09:10
      Kacper biega w takich tenisówkach
      raper super butki rozm. 23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka