Dodaj do ulubionych

Czy to katar???

29.06.07, 08:40
Od 2 dni mamy problem z noskiem sad Mała furczy na nim okrutnie, ale w nosku
nic nie ma. Psikam MARIMEREM, próbuję "coś" wyciągnąć i nic... Już nie wiem
czy ona ma katar? ale wtedy chybaby coś w nosku było, ale skąd to furczenie,
pojawia się głównie jak leży na wznak...
Obserwuj wątek
    • zuzbar Re: Czy to katar??? 29.06.07, 09:19
      U nas to samo, tylko że trwa już 2 tygodnie! Najpierw pediatra mówiła że to nic
      takiego, tylko katar, potem, że słyszy coś w oskrzelach, następnie już ucho jej
      się nie podobało. Dała w końcu antybiotyk "osłonowo" hmmm... Wczoraj właśnie
      zakończyliśmy 10-cio dniową "kurację" sad
      Myślisz, że przeszło? Mylisz się!
      Ja już nie wiem co robić. Małemu furczy tak, że aż przykro słuchać. Psikam
      Eupforbium i odciągam fridą ale NIC nie wychodzi sad
      Nie potrafię mu pomóc sad Czekam na rozwój wypadków.
      Jeżeli znajdziesz jakiś sposób, pls daj znać.
    • dizzy10 Re: Czy to katar??? 29.06.07, 09:21
      Niestety nie pomogę Ci, bo ja też mam zawsze takie wątpliwości. Córeczka ma
      wiotkość krtani i od urodzenia wydaje taką gamę odgłosów, że nie wiadomo, czy
      to katar, czy się dusi, czy to może tylko ta krtań (szczególnie jak leży na
      plecach). Najgorzej jest po nocy, zawsze próbuję przeczyścić jej rano nosek i
      bardzo często nic z tego nie wychodzi.
      Spróbuj może po zapsikaniu noska położyć małą na brzuszku - jeśli ma katarek,
      to powinno coś wylecieć.
    • matylda07 U nas katar 30.06.07, 09:39
      dzisiaj zauwazyłam, ze furczy jej w nosku, potraktowałam nochala woda morską i
      fridą. Miejmy nadzieję, ze nie rozwinie się z tego coś gorszego. Już raz Jagoda
      dostału kataru w wieku 6 tyg. i na dzień dobry dostała antybiotyk, z czego
      akurat nie jestem zbyt zadowolona, bo wiadomo, antybiotyk... Ale wszystko ładnie
      się wyleczyło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka